Terug
Sluiten

Chique wonen:
kijk binnen in de gestylde Wooning keuken van Gerald en Margaret

Gerald en Margaret kozen ervoor om hun nieuwe appartement meteen volledig aan te pakken. Inclusief een nieuwe Wooning keuken, van alle luxe voorzien met oog op de toekomst.

Ze kochten de keuken bij Wooning in Spijkenisse. “Een hele fijne samenwerking, we hadden meteen een hele fijne klik met verkoopadviseur Marijn.” Gerald en Margaret hadden in eerste instantie zelf een ontwerp gemaakt, maar met advies van hun zoon Tom en verkoper Marijn maakten ze de keuze om de keuken door te laten lopen in een kast. Deze is gemaakt van hetzelfde materiaal als de keuken en sluit naadloos aan op de keuken. “Achteraf zijn we er heel blij mee, het staat toch beter dan nog een losse vitrinekast.”

“Droom jij ook van een nieuwe keuken?”

“We hebben in de hoek een nis gecreëerd zodat we ons koffiezetapparaat kwijt kunnen.” De keuken heeft een gepolijst Caesarstone® werkblad in de kleur Woodlands, dat zowel verticaal doorloopt in de koffiehoek als aan de zijkant van de keuken. Deze luxe afwerking geeft de keuken een extra chique uitstraling. De lichte kastenwand in kleur Kashmir breekt het donkere geheel mooi op. Dit was een bewuste keuze: “We waren bang dat volledig zwart te hard zou zijn”, aldus Gerald.

De keuken is van alle luxe voorzien. “In ons vorige huis hadden we een vaatwasser op hoogte, dat kon in dit ontwerp niet. We hebben nu gekozen voor een vaatwasser die omhoog komt wanneer je hem opent. Super handig!” De keuken van Gerald en Margaret is uitgerust met een Quooker met uittrekbare slang, een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een AEG oven en AEG wijnklimaatkast.

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw huis?