Terug
Sluiten
Yline YVU-8060 keuken
YGL-NIGER-3143
€ 29.900
Zoals opgesteld

YGL-NIGER-3143

Deze prachtige, luxe keuken is een lust voor het oog. De keuken is voorzien van een stijlvol en praktisch kookeiland. Het kookeiland beschikt over een spoelbak en Bora Professional kookplaat met afzuiging. De spoelbak, kookplaat en afzuiging zijn geïntegreerd in het composieten aanrechtblad met aders. Hierdoor heeft deze grijze keuken een minimalistische en moderne uitstraling.

De keuken is voorzien van een hoge kastenwand, waardoor je met deze keuken beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. De koelkast bevindt zich in de kastenwand en wordt geopend met elektrische ondersteuning. De kasten van het kookeiland zijn voorzien van een glasoptiek front. De keuken kan prachtig gecombineerd worden met een tafel van hetzelfde materiaal als de kastenwand. Hiermee maak je de keuken helemaal af.

Bauknecht koelkast
Bauknecht vriezer
Bauknecht multifunctionele oven
Bauknecht combimagnetron
Bora kookplaat met afzuiging
Bauknecht geïntegreerde vaatwasser
Bora luchtreiningsbox
Bora Ecotube vlakkanaal

Interesse in deze keuken?

Binnenkijken bij onze klanten

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE