Terug
Sluiten

Apparatuur op hoogte

Keukenapparatuur op hoogte draagt bij aan de ergonomie in de keuken. Je wilt natuurlijk zonder al te veel belasting en zo snel mogelijk je keukenhandelingen doen. De belangrijkste keukenapparaten dusdanig plaatsen dat je niet hoeft te bukken en direct het apparaat bedient draagt bij aan het comfort in je keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden met keukenapparatuur op de juiste werkhoogte? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Inbouwapparatuur op hoogte

Wil je graag jouw keuken voorzien van apparatuur op de juiste hoogte, maar nog steeds de strakke, opgeruimde uitstraling behouden? Dankzij inbouw keukenapparatuur op hoogte blijft jouw keuken haar opgeruimde uitstraling behouden en heb je daarnaast een verhoogd comfort. Bovendien blijft je aanrecht vrij voor het klaarmaken van je gerechten. Wil je van jouw keukenapparatuur ware eyecatchers maken? Geef ze dan een opvallende plek in de keuken. Wil je het keukenapparaat liever verbergen? Plaats deze dan in een kast, zodat je het apparaat alleen ziet wanneer je deze nodig hebt.

De perfecte oven hoogte

Ben jij ook zo’n fan van bakken en braden? Dan is een oven op werkhoogte onmisbaar in jouw keuken. De koekjes, taarten en ovenschotels haal je eenvoudig in en uit de oven met een oven op ooghoogte. Wist jij dat een oven op ooghoogte ook nog eens een stuk veiliger is? Een gloeiend hete ovenschaal uit de oven halen gaat beter met een oven op ooghoogte. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kies je een oven die bij jouw kook- en keukenstijl past.

Ergonomische vaatwasser

Last van je rug of knieën? Plaats dan een vaatwasser op werkhoogte. Zo hoef je niet steeds weer te bukken om je vaat in de vaatwasser te plaatsen en eruit te halen. Plaats de vaatwasser op hoogte en ontlast je knieën en rug. Ook behoort een vaatwasser met lift tot de mogelijkheden. Op deze manier kan de onderste lade van de vaatwasser op de gelijke hoogte komen van de hoogste lade. In ons ruime assortiment vind je ergonomische vaatwassers van toonaangevende merken zoals AEG, Siemens en Miele

Koffiezetapparaat op hoogte

Niet alleen op het werk zijn koffiezetapparaten op de perfecte hoogte ingebouwd. Ook thuis kun je genieten van een inbouw koffiezetapparaat op de ideale hoogte. Bekijk eerst welke koffiemachine precies bij jou past. Er bestaan namelijk veel verschillende koffiemachines, zowel qua design als qua functionaliteiten.

Maak je graag een heerlijke koffiespecialiteit, zoals een cappuccino of latte macchiato? Een inbouw koffiezetapparaat met melkopschuimer zorgt er dan voor dat jij jouw favoriete koffie creaties maakt. Drink je graag thee? Kies dan voor een koffiezetapparaat met warm water functie, zodat je in no time op de bank ontspant met een warme kop thee.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende prachtige kleuren. Zo stem je het koffiezetapparaat perfect af op de rest van je keukendesign.

Kom langs en laat je inspireren!

Benieuwd welke apparatuur we nog meer voor jou op werkhoogte kunnen plaatsen? Kom dan langs in een van onze Wooning vestigingen en laat je inspireren. Onze adviseurs denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk en deskundig advies. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je informeren. Graag tot ziens bij Wooning!