Terug
Sluiten

Vergeet de verlichting niet

Goed licht is super belangrijk in de keuken. Met name het werkblad en de kookplaat wil je graag direct en fel kunnen verlichten. Door de verlichting dimbaar te maken blijft de keuken, als je er niet in aan het werk bent, een sfeervolle ruimte.

Ideaal die geïntegreerde afzuiging in je kookplaat. Maar je mist dan wel de verlichting van de reguliere afzuigkap. Een inbouwspot is een prima praktische oplossing. Maar waarom niet nét wat meer uitpakken met een gave hanglamp?

Best wel chique: LED-verlichting in de greeplijsten van je keuken en het kookeiland. Het lijnenspel van je keuken wordt zo perfect benadrukt. En doordat je de verlichting (meestal) kunt dimmen, bepaal je zelf de sfeer.

Een kookplaat zonder geïntegreerde afzuiging? Ga voor een hanglamp waar de afzuiging in verwerkt is zoals bij familie Jansma. Ook nog eens leuk om naar te kijken!

Advies over een passend lichtplan? Of wil je het kookeiland doortrekken naar een bar of eettafel? Onze adviseurs denken graag met je mee. En zorgen altijd voor een perfecte inpassing in jouw interieur.