Terug
Sluiten

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een infrarood douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. Je gebruikt dit product tijdens het douchen met een druk op de knop. De infrarood douche beschikt over UV-licht, wat zorgt voor vitamine D. Deze vitamine zorgt ervoor dat je weerstand op peil blijft en het bevordert je energieniveau. Daarnaast dringt de warmte van het infrarood tot diep in je huid door. Dit heeft niet alleen een ontspannende werking, maar vermindert ook nek- en rugklachten, reumatische klachten en spierpijn.

 

Voordelen Sunshower

Infrarood biedt vele voordelen voor je gezondheid. Na gebruik van de Sunshower voel je je als snel een stuk fitter. Dit komt omdat de Sunshower zorgt voor een goede bloedcirculatie. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedings- en bouwstoffen worden beter aangevoerd. Je gehele lichaam profiteert dus van een infrarood douche. Heb je last van rug- of nekklachten of een sportblessure? Door een goede bloedcirculatie herstellen je spieren ook sneller. Je spieren gaan hierdoor ontspannen waardoor de klachten verminderen.

Naast dat het helpt bij een goed herstel, zorgt een infrarood douche ook voor een goede opwarming voor het sporten. Ook kan infrarood reumatische klachten op korte termijn verminderen waardoor de pijn verlicht.

 

 

Is een Sunshower veilig?

Veel mensen vinden het een eng idee om zo’n elektrisch apparaat onder de douche te hebben staan. Geen zorgen, de Sunshower voldoet aan alle Europese richtlijnen. Dit product is speciaal gemaakt en getest voor gebruik onder de douche en is volkomen veilig. De Sunshower schakelt zichzelf altijd automatisch uit na 10 minuten, waarna hij standaard gaat afkoelen.

Als je met je gezicht naar de Sunshower gericht staat, adviseren we om altijd een brilletje te gebruiken. Wanneer je een Sunshower aanschaft, worden er standaard twee brilletjes meegeleverd.

Sunshower prijzen

De gemiddelde prijs van een Sunshower ligt tussen de 1000 en 4000 euro. De prijs is afhankelijk van welke opties je erbij wilt, zoals het aantal UV-lampen en de hoeveelheid wattage. Bijvoorbeeld de Sunshower Pure, deze heeft een prijs van ongeveer 1000 euro. Dit apparaat heeft een korte golf en een infraroodlamp van 1250W. Wilt u liever een Sunshower met meer opties? Dan behoort de Sunshower Deluxe tot de mogelijkheden. De prijs hiervan ligt tussen de 3000 en 4000 euro, maar heeft meer functies. Zo heeft dit apparaat 5 korte golf infraroodlampen van 500W per stuk. Daarnaast heeft de Sunshower Deluxe 4 UV-lampen van 400W. Naast de aanschaf, verbruikt de Sunshower dus ook elektriciteit. Een sessie van 10 minuten kost tussen de €0,03 en €0,06.

Sunshower kopen?

Wil je een Sunshower kopen of wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van de Wooning vestigingen en ontdek de Sunshowers in het echt. Wooning biedt in de winkel heel veel inspiratie voor in jouw badkamer. Plan vrijblijvend een afspraak en vind jouw droombadkamer. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou thuis. De adviseurs van Wooning helpen jou graag met het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer en geven je een geheel vrijblijvend advies.