Terug
Sluiten

Quva vacuum systeem

Quva is een vacuum systeem, waarmee je snel en eenvoudig je eten kunt vacumeren. Het systeem kun je integreren in het keukenblad, waardoor het nauwelijks ruimte in beslag neemt en het erg snel en eenvoudig werkt. Met het vacuum systeem pomp je de lucht uit jouw opbergbakje of -zakje, waardoor het eten langer vers en beter op smaak blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van het Quva vacuum systeem? Ontdek het bij Wooning.

Een compact en strak design

Het Quva vacuum systeem is geïntegreerd in het keukenblad, waardoor het nauwelijks opvalt. Enkel wanneer je het apparaat gebruikt is het pop-up vacumeerdeel zichtbaar. Wanneer je het niet gebruikt zie je enkel een roestvrijstalen of mat zwarte ring. Kortom, het Quva vacuum systeem heb je altijd direct bij de hand en is een slimme en stijlvolle oplossing om voedselverspilling tegen te gaan. 

Hoe werkt Quva?

Het Quva vacuum systeem is erg eenvoudig in gebruik. Met slechts één druk op de knop is Quva klaar voor gebruik. Je sluit de slang aan op een vershoudbox of -zak en het apparaat doet zijn werk. Deze stopt automatisch wanneer het gewenste vacuumniveau is bereikt. De vacuumslang rolt na gebruik automatisch terug in het apparaat. Bij het vacuumsysteem krijg je herbruikbare vershoudzakken en vershouddozen geleverd. 

 

Quva in het dagelijks leven

In Nederland gooien we gemiddeld 34 kilo voedsel weg per persoon per jaar. Voedselverspilling is niet alleen zonde voor de eigen portemonnee, maar zorgt ook voor onnodige milieuschade. Met een vacuumsysteem zorg je ervoor dat eten langer vers en goed van smaak blijft. Ga je bijvoorbeeld een dag op pad en neem je eten mee voor later op de dag? Gebruik dan Quva om je eten goed vers te houden. Niet alleen erg handig voor je lunch voor naar het werk, maar bijvoorbeeld ook wanneer je op vakantie gaat en het eten langere tijd in de auto ligt.

Heb je restjes over van een maaltijd die je later wilt nuttigen? Ook dan is Quva een geschikte oplossing. Stop het overgebleven eten in een vershoudbox, gebruik Quva en geniet ook een aantal dagen later nog van deze heerlijke maaltijd! Daarnaast is Quva ook uitermate geschikt wanneer je marinade in een korte tijd in voedsel wilt laten intrekken. In dit geval gebruik je de marinadering. Deze functie zorgt ervoor dat de marinade diep in het voedsel trekt dankzij het vacuum. Wil je een wijn vacuum afsluiten? Ook dat is mogelijk in combinatie met de wijnstoppers. 

Ervaar Quva in één van onze showrooms

Is een Quva vacuum systeem iets voor jou? Ervaar Quva dan in één van onze showrooms. In de showrooms vind je talloze inspiratie en de mooiste trends op het gebied van keukens en badkamers. Onze adviseurs helpen je graag en geven je een persoonlijk en vrijblijvend advies. Wil je online meer inspiratie opdoen? Ontdek de inspiratieblogs van Wooning.