Terug
Sluiten

De nieuwste keuken- en badkamer trends

2021 staat in het teken van duurzaamheid, comfort en sfeer. De keuken dient in 2021 meer dan ooit als hart van het huis. Dankzij de corona-tijden zijn het aantal hobbykoks flink gestegen en worden de heerlijkste recepten thuis bereid. Daarnaast hechten we sinds deze tijden steeds meer waarde aan sfeer en gezelligheid in huis. Dit is immers de plek waar we veel meer tijd doorbrengen dan voorheen. Bij deze gezellige sfeer hoort een inrichting met de focus op lichte en zachte tinten, maar ook de kleur zwart is razend populair! Ontdek alle trends van 2021 bij Wooning!

Opvallende eyecatchers van 2021

Kies je in 2021 voor een trendy, unieke look in je woning? Overweeg dan een messing  en metallic look en laat dit materiaal terugkomen in bijvoorbeeld de kranen, spoelbakken en keukengrepen. Ook is de populaire trend in marmer weer terug van weggeweest! Een marmeren achterwand of een marmeren aanrechtblad zien we steeds vaker terugkomen. 

Trends naar jouw huis halen

Voordat jij de nieuwste trends naar jouw huis haalt, is het belangrijk dat je je goed oriënteert naar alle mogelijkheden. Benieuwd of die leuke visgraatvloer wel goed past bij de moderne, zwarte keuken? Dat is begrijpelijk! Zorg daarom voor voldoende inspiratiemateriaal, waardoor je ontdekt welke materialen, stijlen en kleuren goed met elkaar integreren.

Gratis online trendboek met
dé trends van 2021!

In het gratis online trendboek van Wooning vind je dé trends van 2021. Dit online magazine staat boordevol trends, tips en inspiratie en geeft je een goed beeld van alle mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Door de talloze foto’s van trends op het gebied van wonen doe je eenvoudig inspiratie op naar alle mogelijke materiaal-, stijl- en kleurvariaties. Blader eenvoudig vanaf de bank door onze online trendboeken voor inspiratie en de nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Sneak peak: een snelle blik in het online boek!

Tegels: ‘Tegels ‘van toen’ zijn weer helemaal terug. Van retro jaren ’20 en ’30 tegels, in bijpassende kleuren, tot de geometrische vormen en patronen uit de seventies. Het leuke is: je hoeft je echt niet tot één stijl te beperken. Er mag volop gemixt en gematcht worden!’

Smart technology: ‘Onze keuken wordt slimmer. Een kopje koffiezetten met je smartphone? Zien we steeds vaker. Nog zo’n fijn staaltje smart technology: een inductiekookplaat die je helpt bij het bereiden van de perfecte maaltijd. Rare of well-done? Wordt vanzelf geregeld!’

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE