Terug
Sluiten

Geslaagd voor keuken, badkamer én vloer

Ron Siere en zijn vriendin Ryanne betrokken niet voor het eerst Wooning bij de inrichting van hun huis. “We zijn voor de tweede keer geslaagd en wederom erg tevreden met de adviezen en service”, vertelt Ron.

Voor Ron en Ryanne vormt de ruime keuken het stralende middelpunt in de lichte en levendige familiewoning. De keuze viel op eigentijds en stijlvol zwart. De combinatie met de PVC-vloer met houtlook – ook van Wooning – en de kleurrijke accessoires maken het geheel warm en huiselijk.

 “We zijn vooral ook blij met de PVC-vloer met vloerverwarming. In ons vorige huis hadden we namelijk altijd koude voeten.” 

Een keuken vol gemak

“Het is een heerlijke keuken. Het plaatje is voor ons echt compleet. Helemaal omdat al onze wensen zijn vervuld. We hebben nu een Quooker, twee ovens, waarvan één een stoomoven is.” Daarnaast maakten ze de opvallende keuze om de vaatwasmachine op hoogte te laten plaatsen.

Een sfeervol en persoonlijk geheel

Voor de badkamer hadden zowel Ron als Ryanne uitgesproken voorkeuren. Ze combineerden naar eigen smaak verschillende materialen, vormen en stijlen die ondanks de contrasten een sfeervol en vooral persoonlijk geheel vormen. Ryanne werd verliefd op de opvallende hexagon vloertegels, Ron ging voor kleur en viel voor de bijzondere groene Mediterrane wandtegels. “In combinatie met de betonlook en het hout geeft dit een heel gaaf effect.” 

“Ideaal dat je op één locatie terecht kan voor je badkamer, keuken en vloer.”

Ook van woonhuis naar droomhuis?