Terug
Sluiten

Dit zijn de keukentrends van 2021!

Het nieuwe jaar is bij uitstek het moment om je keuken aan te passen. Een nieuwe kleur op de muur, nieuwe apparatuur of kies je voor een nieuwe vloer? De keukentrends van 2021 helpen jou om de beste keuze te maken om van jouw huis een Wooning te maken!

Mid Century Design

Een jaren ‘50 en ‘60 trend die nu terug komt! Halverwege vorige eeuw waren de meeste keukens donker eiken of noten. De warme houttinten kwamen in vrijwel elke keuken terug. En die kleuren komen steeds meer terug in de huidige keukens. Ook de vorm van de bladen en eilanden veranderen. De strakke lijntjes en randen zijn weg en zijn vervangen door ronde en ovale vormen.

Optimaal benutten van ruimte

We zijn geneigd om de keuken vol te zetten met kasten en apparatuur. We vergeten daarbij om de ruimte echt optimaal te benutten, door omhoog te kijken. Door bijvoorbeeld een hoge keukenkast boven je werkblad te plaatsen, benut je elke centimeter in je keuken. Een hoge kast kun je vullen met keukenapparatuur en planten, wat het een echte eyecatcher in jouw keuken maakt.

Makkelijk en duurzaam

Omdat we zoveel tijd in onze keuken doorbrengen, willen we het zo makkelijk mogelijk houden. Met slimme apparaten wordt het ons steeds gemakkelijker gemaakt. Denk aan een afzuigkap verwerkt in de kookplaat of een oven met kernthermometer. Advies nodig? Maak een afspraak en onze adviseurs helpen je graag!

Keuken als praktisch middelpunt

De keuken is in deze tijd een ruimte in je huis waar je ontzettend veel tijd doorbrengt. Daarom wil je ervoor zorgen dat alles zo praktisch mogelijk is ingedeeld. Maar, het oog wil ook wat. Gelukkig heb je bij Wooning keuze uit veel praktische opbergers, die prachtig in jouw keuken staan. Om de keuken te laten stralen als het middelpunt in je huis, laat je het interieur doorlopen in je keuken. Of je kiest voor een industrieel of modern interieur, laat het terugkomen in de keuken en zorg ervoor dat je van je huis een Wooning maakt!

Donkere keuken

Een trend die we steeds vaker terug zien, is die van de donkere keukens.Deze unieke trend creëer je door donkergrijze keukenkastjes of donkerbruine apparaten te integreren in de keuken. Of donkerbruine apparaten in je keuken. De keuze is reuze en donkere kleuren zijn altijd goed. Ze passen in elk interieur en in elke keuken

Indirecte verlichting

Licht is ontzettend belangrijk in een keuken. Bij het lezen van een recept, aflezen van hoeveelheden of het warm maken van je maaltijden. Het werklicht is dus belangrijk, maar je wil ook geen tl-lamp die meteen alle sfeer uit je keuken haalt. Integreer daarom indirecte verlichting in je keuken. Door onder andere spotjes te gebruiken, heb jij genoeg licht op de plekken waar jij dat nodig hebt.

Kookveldafzuiging

Geuren in je keuken wil je niet hebben! Gelukkig hebben we bij Wooning daar een oplossing voor: de nieuwste Bora GP4. De Bora downdraft afzuiging neemt geuren en keukendampen direct weg vanuit de kookplaat en zorgt ervoor dat de geuren zich niet kunnen verspreiden door je woning.De Bora GP4 is een compactmodel, wat ervoor zorgt dat er ruimte overblijft in de keukenkastjes en deze zelfs in de kleine keukens geïnstalleerd kan worden. De hoogwaardige glaskeramiek heeft een unieke designprint, waardoor de Bora GP4 een echte blikvanger is.

Marmer in de keuken

Marmer in de keuken is gewild. En terecht! Het is een chique, stijlvol materiaal, dat in vrijwel elk interieur past. Je kunt er ook alle kanten mee op. Kies je voor een marmer werkblad of juist een subtiele marmerlook, door bijvoorbeeld het zeepbakje marmer te maken? De keuze voor deze natuursteen is eindeloos.

Vraag magazine aan

Duizelt je hoofd van alle trends? Vraag hier een gratis magazine aan en bekijk rustig alle trends terug. Zo weet jij hoe jij van jouw huis een Wooning maakt!

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE