Terug
Sluiten

Binnenkijken in een huis vol licht

Familie Jansma kocht zowel hun keuken als hun badkamer bij Wooning Spijkenisse. In beide heeft wit de boventoon, met zwarte als details. “We wilden graag veel licht, een lichte keuken en een lichte badkamer.”

Elke dag koken met fijne apparatuur

Jansma heeft naast een Quooker alle apparatuur van de Siemens Studioline. Meneer Jansma kookt elke dag op zijn Gas-op-glas kookplaat: “ik wilde graag nog gewoon gas, dan kan ik direct de hitte zien”.  

Twee blikvangers

De twee blikvangers in de keuken zijn de lampen boven het eiland. In één van de lampen zit een afzuigkap verwerkt: slim design van Wave. 

Ervaar de Wave afzuigkappen nu zelf

Een witte badkamer met zwarte details

De badkamer heeft grote marmerlook tegels. “We hebben wel honderd tegels bekeken. We zijn zeer tevreden over de tegels die we nu hebben.” Door dezelfde tegel te nemen op de vloer als op de wand, creëer je een rustig effect in de ruimte. Het zwart komt terug in diverse details: de kraan, de regendouche, de douchewand, de radiator, het handdoekrek, de drukknop van het toilet, de wc-borstel én de wc-rolhouder zijn matzwart.

Praktisch ingericht

“De walk-in regendouche is het mooiste van allemaal. Er is geen drempeltje en de vloer loopt af. De dubbele wasbak was vooral een praktische overweging. We wilden niet hoeven vechten over wie er aan de beurt is om tanden te poetsen.” Ook heeft Jansma twee nisjes bij de douche. Zo staan je shampoos niet op de vloer én het geeft een leuk effect.

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw huis?