Terug
Sluiten

Welk budget heb ik nodig voor mijn nieuwe keuken?

Een prijsindicatie binnen een paar stappen

‘Wat kost een keuken’ is misschien wel de eerste vraag die in je opkomt als je denkt aan de aanschaf van een nieuwe keuken. Met de handige budgetplanner van Wooning krijg je op basis van jouw wensen een overzicht van wat een nieuwe keuken kost. In zes eenvoudige stappen bepaal je aan de hand van de planner hoe je je keuken inricht en krijg je een helder overzicht van de kosten. Lees hier hoe de budgetplanner jou kan helpen om tot een goede keuze te komen.

  • selecteer je opties
  • geef de afmetingen van je ruimte door
  • ontvang direct een totaalprijs

Start de keuken budgetplanner

GDPR checkbox*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Hoe werkt de budgetplanner?

Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, heb je vaak al een idee van het budget hiervoor. Wat de budgetplanner doet, is aan de hand van het bedrag dat jij invult, berekenen of al jouw keuzes binnen je budget passen. Zo weet je of bijvoorbeeld de stijl en de apparatuur die je kiest voor jou een mogelijkheid zijn en of er misschien onverwachte extraatjes zijn die je toe kunt voegen!

Zorg, voordat je de budgetplanner invult, dat je de afmetingen van je keuken weet. Met de hoogte van je budget in gedachten kun je beginnen. Je vult je beschikbare keukenbudget in waarna je de mogelijkheid krijgt keuzes te maken. Stapje voor stapje ontwerp je jouw keuken door te kiezen voor de stijl, het meubilair, de apparatuur, het blad, de kranen en noem maar op. Tijdens het invullen zie je welk bedrag er nog over is en aan het einde krijg je een totaal en indicatief overzicht van de kosten. Zo gemakkelijk is het!

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je keukenstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Bepaal de opstelling van je keukenStap 4
Kies het gewenste type keukenkastenStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Meer informatie?

Met de budgetplanner ga je goed voorbereid op zoek naar een nieuwe keuken. De prijzen zijn indicatief en gebaseerd op adviesprijzen. Ze geven een goed idee wat jouw mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn. Wil je graag hulp bij het verkrijgen van een kostenindicatie of wil je een concrete offerte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij onze showrooms. Zij helpen je graag verder.

Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis