Terug
Sluiten

Wat kost een badkamer of keuken?

Bepaal vooraf je kosten met de budgetplanner van Wooning

Wanneer je een nieuwe keuken of badkamer wilt kopen is het fijn om te weten op wat voor kosten je kunt rekenen. De budgetplanner van Wooning helpt je hierbij. Middels enkele simpele vragen komen wij meer te weten over je wensen en wordt er direct een heldere prijsindicatie opgesteld. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent! 

  • selecteer je opties
  • geef de afmetingen van je ruimte door
  • ontvang direct een totaalprijs
Badkamer kosten berekenen
budgetplanner
badkamerkosten
bereken je

Wat kost een badkamer?

Bereken wat jouw nieuwe badkamer kost
Krijg snel een heldere prijsindicatie!
Keuken budget Wooning
budgetplanner
keukenkosten
bereken je

Wat kost een keuken?

Bereken het met de Wooning budgetplanner
Krijg snel een heldere prijsindicatie!

Hoe werkt de budgetplanner?

De afmetingen van je ruimte, de opstelling en de inrichting bepalen voor het grootste deel de kosten voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Heb je wat meer ruimte en heb je behoefte aan meer luxe in je badkamer of keuken, dan zie je dat direct terug in het budget? Meer tegels of hogere eisen aan sanitair of apparatuur brengen natuurlijk hogere kosten met zich mee. 

De budgetplanner legt je, in enkele stappen, verschillende keuzes voor. Dankzij deze stappen krijg je een inzicht in de gevolgen voor je budget. Wanneer je de budgetplanner doorloopt ontvang je direct een heldere kostenindicatie voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Raadpleeg daarom de budgetplanner van Wooning om de verschillende mogelijkheden te bekijken en ontdek welke wensen binnen jouw budget passen!
 

Geef je beschikbare budget aanStap 1
Bepaal je badkamerstijlStap 2
Voer de afmetingen van de ruimte inStap 3
Selecteer het type tegels dat je wiltStap 4
Kies het gewenste type meubelen en sanitairStap 5
Ontvang een helderdere budgetindicatieStap 6

Op zoek naar deskundig advies?

De budgetplanner is een prima vertrekpunt om tot een indicatie voor jouw badkamer budget te komen. De prijzen zijn natuurlijk wel indicatief en gebaseerd op de adviesprijzen van Wooning. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Heb je liever wat hulp van een adviseur bij het opzetten van een kostenindicatie of wil je een heldere offerte in handen hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
 

Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis