Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Kom langs op tweede pinksterdag: wij zijn open!

Terug
Sluiten
image

Een nieuwe badkamer

Ben je van plan een nieuwe badkamer te kopen? Is het sanitair verouderd, zijn de tegels gedateerd of wil je weer een frisse look? Bedenk voordat je een nieuwe badkamer koopt goed wat je wilt vervangen en laat je inspireren. Bij Wooning bieden we talloze stijlen en mogelijkheden en helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat zijn je wensen?

Voordat je je laat inspireren of adviseren, is het goed om te bedenken wat je perse wilt veranderen en wat nice to have is. Als bijvoorbeeld de douche echt aan vervanging toe is, zet deze dan bovenaan je lijstje. Heb je opbergruimte tekort, geef dan nieuwe badkamermeubels prioriteit. Vind je een bad wel lekker, maar is het niet echt nodig, zet deze dan onderaan. Zo maak je het gemakkelijk voor jezelf op het moment dat je keuzes moet maken, omwille van budget of ruimte bijvoorbeeld.

Uitgebreide keuze

Heb je voor jezelf op een rijtje wat je allemaal nodig hebt? Dan begint het tweede leuke onderdeel: inspiratie opdoen! Er zijn talloze badkamerstijlen en eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van tegels, sanitair en meubels. Bekijk ons magazine of bezoek onze showrooms en dompel jezelf onder in badkamers. Zo krijg je vanzelf een idee van jouw persoonlijke stijl en hoe jouw badkamer eruit moet gaan zien.

 

Wat is je budget?

Voordat je overgaat tot een badkamer kopen, is het van belang dat je een goed beeld hebt van je maximale budget. Samen met je wensenlijstje weet je dan in welke prijscategorie je kunt zoeken en wat je mogelijkheden zijn. Om je een handje te helpen en goed voorbereid een badkamer te kopen, krijg je met de Wooning budgetplanner alvast een idee van wat je allemaal kunt op het gebied van een nieuwe badkamer. Vul je budget en wensen in, bijvoorbeeld het sanitair dat je wenst, de tegels en de meubels, en je ziet aan het einde van de invuloefening een kostenraming. Mocht deze boven je budget uitkomen of heb je nog ruimte over, dan pas je de budgetplanner net zo lang aan totdat je tevreden bent.

Breng een bezoek aan onze showroom

Voor inspiratie of advies nodigen we je uit een bezoek aan een van onze showrooms te brengen. Naast dat je hier idee├źn op kunt doen, helpen onze specialisten je graag met al je vragen over je nieuwe badkamer.