Terug
Sluiten
image

Vind met de budgetplanner de badkamer binnen jouw budget

Een handige hulp bij je nieuwe badkamer

Sta je op het punt je badkamer te veranderen of een compleet nieuwe badkamer aan te leggen? Met de handige budgetplanner en de hulp van een adviseur ga je op zoek naar de badkamer die binnen jouw budget past én helemaal aan je wensen voldoet. De budgetplanner is een mooi startpunt om tot jouw definitieve, favoriete badkamer te komen. Lees hier hoe we je bij Wooning kunnen helpen.

 

Stap 1: wat zijn je wensen?

Allereerst denk je na over de inrichting van je badkamer. Wil je een bad en misschien een dubbele wastafel? Wordt het een inloopdouche en welke meubels heb je minimaal nodig? Misschien heb je ook wel een bepaalde stijl in gedachten. Bedenk daarbij ook welk budget je beschikbaar hebt voor je nieuwe badkamer zodat je met behulp van de budgetplanner en de Wooning adviseur daarbinnen blijft.

Stap 2: vul de budgetplanner in

Als je al je wensen en het budget op een rijtje hebt, kun je beginnen met het invullen van de budgetplanner. Vergeet niet voor je begint de ruimte even op te meten, want de afmeting heb je nodig bij het invullen. Bij de start vraagt de budgetplanner naar je gewenste budget. Dan begin je daadwerkelijk met je badkamer in te delen. Je kiest je stijl en de daarbij passende tegels, meubels en natuurlijk het sanitair. Zo kom je tot een eerste ontwerp van je gewenste badkamer!

 

Stap 3: Maak een afspraak

Nu je een idee hebt van je badkamerindeling inclusief een prijsindicatie, kun je de hulp inroepen van een van de Wooning specialisten. Aan de hand van de badkamerbudgetplanner kan de adviseur samen met jou de badkamer concreet invullen en je van advies en een definitieve prijs voorzien op basis van jouw wensen en budget.