Terug
Sluiten
image

Badkamerwinkels van Wooning

Alles voor de badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en wil je inspiratie opdoen? Bij de badkamerwinkels van Wooning vind je alles wat met badkamers en sanitair te maken heeft. Dompel jezelf onder in complete opstellingen in allerlei verschillende stijlen. Ook profiteer je er van een uitgebreid aanbod sanitair, meubels en accessoires voor de complete inrichting van je badkamer. Alle A-merken bevinden zich je hier onder een dak. Ontdek de badkamerwinkels van Wooning.

De grootste badkamershowroom van Nederland.

Wooning heeft in de regio Rotterdam zes badkamerwinkels waar je al meer dan 55 jaar alles voor de badkamer vindt. De vestiging in Bergschenhoek is zelfs de grootste badkamershowroom van Nederland. Hier vind je ruim 5000 vierkante meter aan compleet ingerichte badkamers, alles op het gebied van sanitair, accessoires en de mooiste badkamermeubels. De meest uiteenlopende stijlen en producten worden gepresenteerd zodat je uitgebreid kunt kiezen. Ontdek wat je mooi vindt en wat het beste bij jou past.

Onze specialisten helpen je graag

Onze zes badkamerwinkels dienen ter inspiratie en je kunt er op je gemak in rondlopen. Daarnaast helpen onze adviseurs je graag op weg en beantwoorden al je vragen. In elke vestiging vind je een team van badkamerspecialisten die ervaring hebben met een efficiënte badkamerindeling, alles weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitair en je de laatste trend in badkamermeubels laten zien. Daarbij houden ze rekening met jouw wensen en het budget dat je tot je beschikking hebt.

Breng een bezoek

Wij zien je graag in een van onze badkamerwinkels waar je uitgebreid inspiratie op kunt doen of vragen kunt stellen. Heb je al gebruik gemaakt van onze handige online 3D-tool en zelf een ontwerp gemaakt? Dan helpen onze adviseurs je graag met de volgende stappen. Ter inspiratie kun je ook ons gratis magazine bestellen boordevol trends, tips en voorbeelden.