Wooning Keukens & badkamers

Met 7 vestigingen in het Westland biedt Wooning alles op het gebied van keukens en badkamers.

Niet alleen hebben wij een groot assortiment, je kunt iedere keuken of badkamer ook volledig naar wens én budget aanpassen, want bij ons vind je ook alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Daarbij word je uitgebreid en persoonlijk geadviseerd door onze keuken- en badkamerspecialisten. Zij helpen je met het ontwerpen en bestellen en regelen vakkundige montage en installatie via onze service monteurs.

Wat kun je verwachten?

Wooning trotse hoofdsponsor van de Zesdaagse van Rotterdam

Wooning keukens en badkamers is trotse hoofdsponsor van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar. Van donderdag 5 tot en met dinsdag 10 januari 2017 komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. 

Aan de start staan o.a. Dylan Groenewegen, Niki Terpstra en Europees kampioenen Torres-Mora. Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!

BLIJF OP DE HOOGTE EN WIN!

Vanuit de Wooning keuken op het middenterrein doen we verslag van alles rondom de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Via onze Facebookpagina gunnen we jou een kijkje in de Wooning keuken én we geven 100 kaartjes weg! Wil je erbij zijn? Like onze pagina, blijf op de hoogte en win!

WOONING ZESDAAGSE OP DE WINKELVLOER

Als trotse hoofdsponsor van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam starten we dit jaar al met de Wooning zesdaagse op de winkelvloer. Op de laatste zes dagen van dit jaar ontvang je bij aankoop van een keuken of badkamer 25% korting op alles én een cadeau**.

HOE WERKT EEN ZESDAAGSE

Het deelnemersveld bestaat uit koppels, die zes dagen lang iedere dag een wedstrijdprogramma afwerken. Tijdens deze wedstrijden kunnen de coureurs ronden winnen op hun tegenstanders en punten. In het klassement gaat rondewinst altijd boven het behaalde aantal punten. Het is dus belangrijk om in alle onderdelen voorin mee te doen wil men kans maken op de eindoverwinning in de Zesdaagse van Rotterdam

TEAM WOONING 

Het volledige rennersveld van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam 2017 bestaat uit 13 koppels. Team nummer 7, bestaande uit het Belgische koppel Kenny De Ketele en Moreno de Pauw wordt gesponsord door Wooning keukens en badkamers. Let op #teamwooning en houd team nummer 7 in de gaten!

Titelsponsor Zesdaagse Rotterdam