Terug
Sluiten

Jouw ideale keuken zelf ontwerpen

Je ideale keuken bij Wooning

Ontwerp een nieuwe keuken online met onze handige 3D keukenontwerper. Door de ruime keuze aan stijlen ontwerp je zelf heel eenvoudig de perfecte keuken. Je kunt eindeloos varieren in werkbladen, kasten en stijlen, totdat jij je ideale ontwerp hebt. Je kunt je keukenontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten.  

Vul het formulier in en we sturen u de toegangslink voor onze ontwerptool!

  • kies de afmeting van jouw ruimte
  • richt je eigen keuken in
  • bekijk jouw resultaat direct in 3d

Ontwerp je keuken in 3D

Via dit e-mailadres ontvangt u de toegangslink.

GDPR checkbox*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Voordat je aan de slag gaat

Voor de 3D ontwerper is het goed om precies te weten hoe groot jouw keuken is. Meet alle wanden op en neem hierbij ook de vloer mee. Niet alle keukenruimtes zijn namelijk recht. Een wand kan schuin aflopen, maar ook nisjes of extra hoekjes bevatten.

Aan de slag

Voer alle informatie nauwkeurig in de 3D ontwerper. Zo weet je zeker dat de keuken die je gaat ontwerpen ook daadwerkelijk in je keukenruimte past. Je kunt ook aangeven waar ramen, deuren of verwarming zich bevinden. 

De volgende stap is om met behulp van de ontwerptools een eilandkeuken of hoekkeuken te plaatsen. Ook kun je diverse keukenstijlen bekijken en toevoegen. Je kunt je keuken ontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten en meenemen naar onze showroom. Vergeet bij het ontwerpen van de keuken niet om ook de vloer en de muren mee te nemen. Denk hierbij aan tegels, vloerbekleding en kleur. Dat maakt je keuken ontwerp helemaal compleet!

Voer de maten en vorm van uw ruimte inStap 1
Plaats deuren en ramenStap 2
Bepaal de opstelling en plaats de kasten in de ruimteStap 3
Kleed de de muur en vloer aan met tegels of behangStap 4
Bekijk het resultaat in een 3D weergaveStap 5
Sla het ontwerp op of deel het met je vriendenOok mogelijk

Deskundig advies

Ben je niet zo handig of vind je het lastig om zelf een keukenontwerp te maken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van een keukenontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of problemen ervaart met de 3D ontwerper.