Wooning Wellness Sauna's en Stoomcabines

Bij Wooning vindt u naast keukens, badkamers en tegels ook een uitgebreid assortiment aan Wellness artikelen. Hiermee kunt u uw badkamer omtoveren tot een oase van pure wellness. Ideaal als u wilt ontspannen of om bij te komen.

U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze aan sauna's en stoomcabines, maar ook voor jacuzzi's en bubbelbaden zijn wij de ideale partner voor uw wellness. Wat dacht u van een heerlijke hapje eten nadat u buiten in de jacuzzi bent geweest? Ook hierbij kunnen wij u verder helpen, wat dacht u van onze collectie Boretti buitenkeukens? Ideaal voor tijdens de zomerse avonden.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!

Bekijk hier ons wellness assortiment

WOONING'S AANBOD IN SAUNA'S EN STOOMCABINES

Oké, een bad in de badkamer is natuurlijk leuk. Maar waarom niet meteen een stap verder gaan? Met een sauna in de badkamer laat u de monden van uw vrienden pas echt openvallen.

De temperatuur van de hete lucht in de cabine kan oplopen tot rond de 100˚C. Flink zweten dus zodat alle afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd. Dat ziet u terug in een soepel lichaam en een intens schone huid. Uw spieren ontspannen direct als u de sauna binnenstapt. Relaxen was nog nooit zo makkelijk.

U kunt er natuurlijk voor naar een spa of wellnesscentrum gaan, maar als u de ruimte heeft om dat gevoel ook in huis te halen helpen wij u graag verder. Zo kunt u elke dag van deze wellness genieten.

In Finland, waar de sauna vandaan komt, is het heel normaal om een eigen sauna te hebben. Dus, waarom heeft u er nog geen? Onze specialisten in de vestigingen Bergschenhoek en Spijkenisse vertellen u graag meer over ons aanbod en de voordelen van een sauna of stoomcabine!

Weten wat bij u betaald voor Wellness bij Wooning? Gebruik dan onze budgetplanner! Hiermee krijgt u een indicatie van de kosten van uw badkamer van uw dromen.