Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.2
Op basis van 312 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

M Geplaatst op 22 augustus 2017

In de winkel prima service en …

In de winkel prima service en uitstekend geholpen. Hierbij bleef het helaas.
Na levering van de badkamer bleken de gaten niet voorgeboord. In eerste instantie kregen wij te horen dat dit nooit zo was en dat we dit zelf moesten doen.

Later bleek dat dit wel hoorde. Na veel telefoontjes en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, zou er een monteur op 2 augustus komen voor de gaten. Dit werd uiteindelijk 22 augustus omdat ook de waskommen en kranen gemonteerd zouden worden.

Vandaag dus de dag. Tussen 8 en 11 zouden ze er zijn. Even na 9 uur een briefje dat wij niet open deden. Er was weldegelijk iemand thuis alleen niet gelijk beneden. Er zou 10 minuten gebeld zijn en geklopt. Dit is hooguit 2 minuten geweest. Mijn vrouw is gebeld zij was alleen aan het werk. Ik ben niet gebeld. Ik heb direct contact opgenomen. De monteur was een stad verder. Maar er was geen overleg mogelijk. 11 september een nieuwe afspraak. Nogmaals contact opgenomen, aangezien we al ruim 5 weken wachten. De tweede keer zeer onbeschoft te woord gestaan.

Beste Maikel,

Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Dat is natuurlijk nooit onze intentie.
Ik heb begrepen dat u inmiddels gebeld bent door onze klantenservice en dat uw melding naar tevredenheid word opgelost.

Met vriendelijke groet,

Bianca - Webcare Brugman Keukens & Badkamers

Geplaatst op 22 augustus 2017
P N Geplaatst op 21 augustus 2017

Goede ideeen en advies

Goede ideeen en advies
Transparant
Goed verkoopproces met win win gevoel voor beide partijen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van de prachtige nieuwe keuken. Het is nog even wachten maar wij wensen u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 21 augustus 2017
Lijke Geplaatst op 21 augustus 2017

Waren onwijs goed geholpen!

Goed geholpen, hele goede klantenservice! En natuurlijk helemaal leuk geslaagd.

Beste meneer/mevrouw Lijke,

Een korte maar zeer krachtige review. Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 21 augustus 2017
Winden Geplaatst op 18 augustus 2017

duidelijke offerte

Vooral de duidelijke offerte met 3D tekeningen die wij meekregen na het prettige verkoop gesprek heeft ons doen kiezen voor Wooning

Beste heer/mevrouw Winden,

Dank u wel voor de mooie beoordeling! Wij stellen dit erg op prijs.
Graag wil ik u veel plezier wensen met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 21 augustus 2017
Wieringen Geplaatst op 15 augustus 2017

Wooning is goed geweest met het zoeken …

Wooning is goed geweest met het zoeken naar oplossingen bij diverse problemen. Bovendien toonden ze vooral de menselijke kant van hun contact met ons.

Beste meneer/mevrouw Wieringen,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat er bij diverse problemen naar de juiste oplossing is gezocht. Wij wensen u nog veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 17 augustus 2017
Ark Geplaatst op 14 augustus 2017

We zijn heel prettig geholpen

We zijn heel prettig geholpen, en zijn tot nu toe erg tevreden over onze aankoop, de keuken moet nog geplaatst worden dus daarover nog geen beoordeling

Beste meneer/mevrouw Ark,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken. Ik wens u veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 augustus 2017
CAD Geplaatst op 14 augustus 2017

Rustig de tijd om de showroom te …

Rustig de tijd om de showroom te bekijken, geen opdringerige verkopers, goed advies, duidelijke uitleg. We zijn zeer te vrede

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn te vernemen dat u zo tevreden bent. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 augustus 2017
Cleine Geplaatst op 14 augustus 2017

Meerdere gesprekken gehad om tot een …

Meerdere gesprekken gehad om tot een mooie keuken met een scherpe offerte te komen. Men nam de tijd en gaf pro-actief advies over de indeling en keuzes voor materiaal.

Beste meneer/mevrouw Cleine,

Om tot het ontwerp van uw droomkeuken te komen nemen we graag de tijd voor u. Van harte gefeliciteerd met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 augustus 2017
Rob Eekel Geplaatst op 09 augustus 2017

Wooning en aannemer(s) moeten meer coordineren!

Wooning heeft ons goed aan materialen geholpen. De door Wooning aangedragen aannemer heeft uitstekend werk gedaan. Toch ontbreekt er een opleverprotocol! Dit zou beter geregeld moeten zijn, het is niet duidelijk wie en wanneer er opgeleverd wordt en namens wie er iemand optreedt. Voor de klant een onduidelijke situatie waarbij makkelijk spraakverwarring dan wel 'met beschuldigende vingers' naar elkaar wordt gewezen. Opleveren, klantenservice en klachtenafhandeling moeten door 1 partij gecoordineerd worden!

Beste Rob,

We willen u danken voor het plaatsen van uw review. Ik zal er zeker voor zorgen dat uw feedback wordt meegenomen in een volgend overleg.

Heel veel plezier met uw nieuwe badkamer gewenst.

Met vriendelijke groet,
Wendy - Webcare Wooning

Geplaatst op 11 augustus 2017
Van Prooijen Geplaatst op 08 augustus 2017

Goede ontvangst

Goede ontvangst
uitstekend advies
correct geholpen
lekkere koffie

Beste heer / mevrouw Van Prooijen,

Dank u wel voor de mooie complimenten. Alvast veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 08 augustus 2017
Cor Buijs Geplaatst op 08 augustus 2017

Goede uitleg over de indeling en …

Goede uitleg over de indeling en aanschaffen van de apparatuur en vriendelijke behandeling zeer goede vakkennis van het personeel duidelijke afspraken en ruimte om nog wat korting te bedingen.
Redelijke tijd vanaf bestelling tot levering uit voorzorg nog een goede marketing verricht
Zeer bekwaamde monteur die ook duidelijke uitleg heeft gegeven over hoe de apparatuur bedient en met welke middelen schoon gemaakt nog worden
Ronduit perfect

Beste meneer/mevrouw Buijs,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Ik wens u veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 augustus 2017
Goossens Geplaatst op 07 augustus 2017

Heel goed geholpen door Ibrahim …

Heel goed geholpen door Ibrahim (keukens) en Ray (badkamer). Denken goed mee qua inrichting en luisteren goed naar wat je in de keuken wil doen.

Beste meneer/mevrouw Goossens,

Wat goed te horen dat u zo fijn geholpen bent. Van harte gefeliciteerd met uw aankopen en wij wensen u veel kook en bad plezier.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 augustus 2017
Ton en Truus Gelauff Geplaatst op 04 augustus 2017

Duidelijk

Duidelijk. Correct te woord gestaan en geholpen door ​Arkan Khalili​. Alle informatie gekregen die wij wensten. Twee maal een wijziging doorgegeven. Snel en correct afgehandeld. Wachten nu op de levering van onze bestelling. Deze zien wij vol vertrouwen tegemoet.

Beste Ton,

Dank u wel voor de mooie beoordeling! Wij stellen dit erg op prijs.
Graag wil ik u veel plezier wensen met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 07 augustus 2017
Valigora Geplaatst op 04 augustus 2017

Zeer vriendelijk, goede service.

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk verwelkomd. We kregen ruim de tijd om zelf rond te lopen en ideeën op te doen. Ook de adviseur liep met ons rond om e.e.a. te laten zien, zodat het gelijk duidelijk was. De adviseur heeft op papier onze keuken samengesteld en zo werd duidelijk hoe de keuken er uit zou komen te zien. Hij nam alle tijd voor ons.

Beste meneer/mevrouw Valigora,

Hartelijk bedankt voor uw 4 sterren review! Heel fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de uitleg van onze collega.
Kan het kloppen dat u de order inmiddels geannuleerd heeft?

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 04 augustus 2017
Valigora Geplaatst op 04 augustus 2017

Vriendelijk en goede service

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk verwelkomd. We kregen ruim de tijd om zelf rond te lopen en ideeën op te doen. Ook de adviseur liep met ons rond om e.e.a. te laten zien, zodat het gelijk duidelijk was. De adviseur heeft op de computer onze badkamer samengesteld en zo werd gelijk duidelijk hoe de badkamer er uit zou komen te zien. Hij nam alle tijd voor ons.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw fijne woorden, wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele proces.
Ik wil u alvast veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers.

Geplaatst op 11 augustus 2017