Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.2
Op basis van 268 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

Petra Geplaatst op 23 juni 2017

beoordeling

Heel goed geholpen door verkoper
Arkan. Hopelijk gaat het vervolg ook zo goed mbt levering en plaatsing. Dan komen we zeker in de toekomst terug en jullie aanbevelen .

B.G. Huizer Geplaatst op 23 juni 2017

Van veelbelovend naar bedroevend

Mede door deze fraaie reeks reviews was de eerste indruk prima. Maar alle mooie verhalen uit de showroom verdampten gestaag.

Het kan nu eenmaal voorkomen dat er wat dingen niet of verkeerd worden geleverd. En dat is op zich ook geen punt. Na aflevering konden we echter enkel nog terecht bij de serviceafdeling in Waalwijk: “alle medewerkers zijn druk bezet” of iemand drukt na ruim 10 minuten muziek doodleuk af.

De trots door Wooning aangekondigde inspecties tijdens de montage zijn nooit uitgevoerd. Zelfs geen navraag over de oplevering. Gelukkig hadden we een uitstekende aannemer die prachtig werk heeft geleverd, maar ook die kan niets met ontbrekende of verkeerde onderdelen.

Voor de SunShower mochten we zelf rechtstreeks contact met de fabrikant opnemen ("Wij zijn toch enkel maar een tussenstation"). Die reageerde dezelfde dag en monteerde de onderdelen in dezelfde week. Alle lof dus en tot nu toe ook het enige punt dat is opgelost!

De laatste reactie van de serviceafdeling, zo’n 2 maanden na het afleveren: “U wordt teruggebeld, want dit moet eerst besproken worden met degene die dit heeft behandeld”. Blijkbaar net zo moeilijk als gesprekken over de formatie van een kabinet ………..

Wooning bleek sterk in het opstellen van orders, bulk inkoop, herpakken van gangbare producten, bulk afleveren en factureren. De zorg voor een totaal product met bijbehorende service was een snoeiharde afknapper.

Beste heer/mevrouw Huizer,

Onze oprechte excuses dat de montage van uw badkamer niet geheel vlekkeloos verloopt. U melding heb ik doorgezet naar ons opleverteam om uw klacht verder op te pakken.

Hopende dat uiteindelijk alles naar wens gaat verlopen zodat u snel van uw badkamer kan gaan genieten.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 23 juni 2017
Dhr nijhoff Geplaatst op 22 juni 2017

Ergernis nog steeds

Zie vele positieve meningen maar bij ons was het geheel een ergernis en is het nog steeds niet klaar en na 4 maanden zitten we met een tegelvloer die qua maatvoering er niet uit ziet ( komen ook niet even kijken ) .
Na handtekening ben je eigenlijk aan je lot overgelaten.( NOOIT meer naar wooning alleen om het in de brand te steken )
Zodra het geheel achter de rug is worden er maatregelen genomen.

Wijnand Nijhoff

Schilders Geplaatst op 22 juni 2017

Goede service

Goede service, vriendelijk personeel.

Beste meneer/mevrouw Schilders,

Bedankt voor uw krachtige positieve 4 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 22 juni 2017
Verheijen Geplaatst op 21 juni 2017

Prima ervaring met Wooning keukens …

Prima ervaring met Wooning keukens Naaldwijk. Deskundig en flexibele adviseur. ( veel dank Marcel!) Gehele proces van plaatsen tot nazorg keurig geregeld. Zeer tevreden.

Beste meneer/mevrouw Verheijen,

Bedankt voor uw mooie woorden, ook namens Marcel.
Fijn dat u zo tevreden bent over het gehele proces!

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 22 juni 2017
Alfred Geplaatst op 18 juni 2017

Goed geholpen en nette prijs bij Wooning keukens in Numansdorp

Eind 2016 keuken gekocht bij Wooning in Numansdorp. Uitstekend geholpen door verkoper Marco. Er werd alle tijd genomen, goede adviezen en wijzigingen achteraf geen probleem. Goed gevoel t.a.v. het onderhandelen over de prijs en ook vragen na levering van de keuken werden uitgebreid beantwoord. Ook netjes dat Marco voor ons heeft uitgezocht bij welke conculega wij door ons in de showroom uitgezochte, maar bij Wooning niet meer leverbare, wandtegels konden bestellen. Dus niet opdringen wat er wel leverbaar was maar netjes met de klant meedenken, dat geeft wat mij betreft klantenbinding. De 4 sterren betreffen de aankoop en levering. Nog geen ervaring opgedaan met de service na levering (geen defecten o.i.d.)

Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat mijn collega Marco u uitstekend heeft geholpen. Ik ga uw mooie woorden doorgeven en wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 18 juni 2017
Mieke van der Sande Geplaatst op 18 juni 2017

Niets dan lof!

Wij zijn geweldig geholpen..met de verkoper samen tot een prachtig resultaat gekomen..niets dan lof!

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor deze positieve review.
Veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 19 juni 2017
michael Geplaatst op 14 juni 2017

Goede zaak weten wat je wilt en goede …

Goede zaak weten wat je wilt en goede badkamer ontwerp gemaakt, jammer dat er zo op gehamerd wordt om gelijk de offerte te tekenen dat hebben we dan ook niet gedaan.

Beste Michael,

Dank u wel voor het plaatsen van deze review! Uw feedback stellen wij zeer op prijs en zullen dit meenemen in ons verbetertraject.
Hopende u toch nogmaals in ons filiaal te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 juni 2017
Valstar Geplaatst op 13 juni 2017

Goede uitleg en service Wooning …

Goede uitleg en service Wooning Vlaardingen ( Mourad ).
Tegels gelegd door vakbekwame mensen.
Wij zijn zeer tevreden .

Beste heer / mevrouw Valstar,

Dank u wel voor het plaatsen van deze review. Wij stellen dit zeker op prijs en zullen uw complimenten doorgeven.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 15 juni 2017
Hoogendijk Geplaatst op 13 juni 2017

Eerlijke en gezellige mensen met een …

Eerlijke en gezellige mensen met een goed advies.

Beste meneer/mevrouw Hoogendijk,

Een korte maar krachtige review, hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 13 juni 2017
Bianca Geplaatst op 13 juni 2017

Heel erg blij met de nieuwe keuken!

Heel erg blij met de nieuwe keuken!

Beste mevrouw,

Blije klanten, daar doen we het voor! Daar worden wij ook blij van.
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 13 juni 2017
Dhr shahraz Rehman Geplaatst op 12 juni 2017

Tegels waren op tijd geleverd

Tegels waren op tijd geleverd

Beste Shahraz Rehman,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden!

Met vriendelijke groet,

Wendy Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 19 juni 2017
Aad Geplaatst op 12 juni 2017

Zeer tevreden over aankoop van keuken en badkamer.

Zeer tevreden over aankoop van keuken en badkamer bij Wooning op de woonboulevard te Spijkenisse.
Binnen twee jaar weer teruggekomen, alles is geleverd en geinstalleerd volgens afspraak en eventuele aanpassingen zijn zonder problemen doorgevoerd. Al met al een prettige ervaring.

Beste meneer,

Bedankt dat u wederom aan ons gedacht heeft voor uw nieuwe keuken en badkamer. Wij zullen uw tevredenheid zeker weer doorgeven aan ons filiaal in Spijkenisse,
Onze hartelijke dank voor het plaatsen van uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Arjan - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 12 juni 2017
Aad Geplaatst op 12 juni 2017

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken en badkamer.

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken en badkamer bij Wooning op de "woonboulevard te Spijkenisse".
Zijn overigens binnen twee jaar weer teruggekomen op dezelfde locatie in verband met een verhuizing, mede omdat de eerste aankoop naar tevredenheid was verlopen.
Al met al zijn we tot nu toe zeer tevreden.

Beste meneer,

Bedankt dat u wederom aan ons gedacht heeft voor uw nieuwe keuken en badkamer. Wij zullen uw tevredenheid zeker weer doorgeven aan ons filiaal in Spijkenisse,
Onze hartelijke dank voor het plaatsen van uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Arjan - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 12 juni 2017
Klaris Geplaatst op 10 juni 2017

prima zaak

Wij zijn heel fijn geholpen bij Wooning in Vlaardingen ook met vragen achteraf kunnen wij altijd bij Wilma terecht. Alles is keurig op tijd geleverden wij zijn erg tevreden.

Beste meneer,

Hartelijk bedankt voor uw review, wat leuk om te lezen dat mijn collega Wilma u goed advies heeft kunnen geven.

Met vriendelijke groet,

Arjan - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 10 juni 2017