Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.1
Op basis van 331 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

Langkruis Geplaatst op 02 oktober 2017

De service is fantastisch ,vriendelijke …

De service is fantastisch ,vriendelijke telefonistes ,prima afhandeling bij de service afdeling , perfect !!!!!!!

Beste meneer/mevrouw Langkruis,

Bedankt voor uw complimenten aan het adres van onze servicemedewerkers. Daar zijn we heel erg blij mee.
Perfect dat de service zo voor u verlopen is!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 02 oktober 2017
Ronny Kleijn Geplaatst op 02 oktober 2017

top geholpen het was duidelijk en …

top geholpen het was duidelijk en voelde goed aan wat onze wensen waren

Beste meneer Kleijn,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.Heel erg mooi om uw tevredenheid over het gegeven advies te lezen.
Alvast heel veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 02 oktober 2017
De heer en mevrouw Noorlander Geplaatst op 28 september 2017

Aanrader

Wij zijn prettig geholpen en goed bijgestaan in de beslissing een keuken te kopen. De verkoper nam alle tijd. We kregen een broodje aangeboden tijdens lunchtijd. Er werden ons geen producten opgedrongen.

Beste meneer/mevrouw Noorlander,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het bezoek dat u heeft gebracht aan onze showroom.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 28 september 2017
Willems Geplaatst op 27 september 2017

Wanprestatie

Ze leveren niet als niet het volledige bedrag betaald is. Dus betaal je het volledige bedrag en dan is de levering alles behalve volledig en correct. Na veel gedoe is onze badkamer nu geïmproviseerd 'operationeel', dit ver buiten de planning. Op e-mails wordt niet gereageerd. Onze keuken stond in de planning maar die gaan we maar aan een ander gunnen. Klantenservice....nazorg....lijkt niet voor te komen in hun woordenboek, ik denk dat we maar niet over coulance hoeven te beginnen. Wel werd aan ons feedback gevraagd over de aannemer nadat , in hun perceptie, de badkamer opgeleverd was. Ik weet naar welke badkamer gerefereerd werd maar niet naar die van ons, lijkt me. Aannemer heeft zijn werk overigens prima gedaan en heeft goed in oplossingen gedacht zodat we wel kunnen douchen.

Aanvulling 29-sept:
Ik begrijp best dat ik niet de enige klant ben. Maar als in de avond gereageerd kan worden op bovenstaand bericht dan verwacht je toch een telefoontje op de volgende werkdag?!. Waarom zou je als bedrijf ook snel reageren als de klant al aan al zijn verplichtingen voldaan heeft?

Beste heer / mevrouw Willems,

Dit is zeker onze bedoeling niet geweest waarvoor dan ook mijn oprechte excuses. Ik zal uw review doorsturen naar ons opleverteam met de vraag om dit op te pakken. Hopende dat alles naar tevredenheid opgelost gaat worden en u kan genieten van uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 28 september 2017
Klant Geplaatst op 26 september 2017

Een winkel waar het personeel snapt wat …

Een winkel waar het personeel snapt wat een klant wil. Ruimte om te kijken, behulpzaam, niet opdringerig maar wel attent.

Beste meneer/mevrouw,

Heel mooi dat u zo tevreden bent over onze collega's, bedankt voor uw complimenten!
Wij wensen u alvast heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 26 september 2017
Rehorst Geplaatst op 25 september 2017

Toppers

Goede service ! Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Beste heer / mevrouw Rehorst,

Dank u wel voor de mooie complimenten. Wij stellen dit zeker op prijs.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 28 september 2017
A.H. Koutstaal Geplaatst op 21 september 2017

snelle en duidelijke offerte van …

snelle en duidelijke offerte van medewerker met verstand van zaken, geen ellenlange verkooppraatjes en 3 uur zogenaamd tekenen. goede suggesties en ideen

Beste meneer/mevrouw Koutstaal,

Dit is waar Wooning Keukens en Badkamers voor staat! Hartelijk bedankt voor uw review. Wij wensen u alvast veel plezier met de prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Mariska de Bont - Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 22 september 2017
Melisse Geplaatst op 12 september 2017

Prima geholpen en goed advies

Prima geholpen en goed advies. Voldoende opstellingen van badkamers om een keus te maken tav tegels en sanitair.

Witholt Geplaatst op 11 september 2017

Prima

Prima, Kevin Houthuizen bedankt

Beste meneer/mevrouw Witholt,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, dat vinden we leuk om te horen.
Veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 11 september 2017
Verhagen Geplaatst op 08 september 2017

Mooi dubbele wastafel met goede …

Mooi dubbele wastafel met goede kwaliteit aangekocht met goede vriendelijke verkoop adviseur. Eveneens met douch garnituur met thermostaat kraan.
Zeker aan te bevelen.

Beste heer / mevrouw Verhagen,

Het is altijd leuk om te horen wanneer een klant naar tevredenheid is geholpen.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 28 september 2017
Meer Geplaatst op 06 september 2017

Super goed en vriendelijk geholpen …

Super goed en vriendelijk geholpen tijdens het uitzoeken en samenstellen van de keuken.
Ook tijdens het traject van aankoop tot en met plaatsen, zeer efficiënt m.b.t. het alles van te voren mede delen d.m.v. telefoontje en/of mail.

Dit is onze 2e keuken van Wooning en ben dan ook zeer tevreden!!!!

Beste meneer /mevrouw Meer,

Wat een geweldige beoordeling en wat ontzettend fijn dat wij voor de tweede keer bij u een prachtige keuken hebben mogen leveren en monteren.
Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 06 september 2017
Smithuis Geplaatst op 06 september 2017

Vriendelijk en zeer behulpzaam …

Vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Kwaliteit van de keukens zijn zeer goed en daardoor wel ietwat duurder, maar dan wel geld naar zijn waar.

Beste meneer / mevrouw Smithuis,

Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u heel veel plezier van uw prachtige keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 06 september 2017
Steven Geplaatst op 04 september 2017

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Niets dan positief. Wooning is voor mij de goede keuze. Heel vriendelijk adviseur denkt erg goed mee. Flexibele opstelling. Zeer tevreden geholpen Door Richard van Wieringen

Beste meneer,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega Richard, dat zal hij vast leuk vinden om te horen!
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 04 september 2017
heer Hazebroek Geplaatst op 03 september 2017

Prima advies, uitstekende begeleiding

De verkoopster heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en heeft een prima advies gegeven waardoor wij geslaagd zijn bij de aanschaf van onze keuken.

Beste meneer Hazebroek,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u ons positief beoordeeld heeft in deze review, dat vinden we erg leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 04 september 2017
Maja de Leeuw - Bakker Geplaatst op 01 september 2017

Helemaal tevreden!

Prettige winkel, ruime keus. Goed geholpen bij het ontwerp van de keuken. Voorinformatie in orde, geen klachten over het inmeten en afleveren. Vakkundige plaatsing van de keuken. Resultaat naar verwachting. En een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Beste mevrouw de Leeuw-Bakker,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring met Wooning Keukens, leuk om te horen.
Wij wensen u heel veel kook plezier in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Geplaatst op 01 september 2017