Ontdek de Wooning Zesdaagse
Terug
Sluiten
image

20% korting op keukens, 10% korting op sanitair

Wij beginnen het jaar scherp!

Zo geniet je nu niet alleen in Ahoy van spectaculaire acties, maar ook in onze vestigingen. Want tijdens de hele Wooning Zesdaagse, van 2 t/m 12 januari, presenteren we spectaculaire kortingen op alle keukens en sanitair! Race dus snel naar een van onze vestigingen en profiteer direct. Tevens maak je bij aanschaf van een keuken of badkamer tijdens de Wooning Zesdaagse elke dag kans op een unieke op maat gemaakte Jan Janssen racefiets. Uiteraard in het enige echte Wooning Zesdaagse design. Plan nu al een afspraak in om, samen met een Wooning Expert, van jouw huis een Wooning te maken.


WOONING ZESDAAGSE

Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen tijdens een van de mooiste sportevenementen van het jaar. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport en een geweldige ambiance, tijdens een uitgebreid en afwisselend programma! 

 

Maak nu jouw afspraak

We reserveren tijd in een van onze zes vestigingen om je uitgebreid te informeren en te adviseren. Onze adviseur laat je de showroom zien aan de hand van jouw smaak.

Tijdens jouw persoonlijke adviesgesprek maken wij gratis en vrijblijvend een tekening en een 3D ontwerp en natuurlijk ga je naar huis met een heldere prijsindicatie. Kun je overdag niet? Geen probleem, speciaal op afspraak kun je ook ‘s avonds terecht. Wij blijven dan langer voor je open.