Terug
Sluiten

WOONING HAALT ALLES UIT DE KAST

Nu 20% korting op keukens en badkamers

Wooning haalt alles uit de kast met maar liefst 20% korting op al onze keukens en badkamers. Maar dat is nog niet alles want je krijgt een broodrooster, waterkoker en foodprocessor van KitchenAid t.w.v. € 500,- cadeau bij aankoop!

Alle reden dus om één van onze vestigingen te bezoeken. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen. Wij maken graag van je huis een echte Wooning!

STIJLVOLLE KITCHENAID APPARATEN CADEAU

Deze stijlvolle producten van KitchenAid haal je gemakkelijk en snel uit je nieuwe keukenkast! 
Je ontvangt namelijk nu bij aankoop van een keuken of badkamer een broodrooster, waterkoker en foodprocessor van KitchenAid t.w.v. € 500,- cadeau. 
Hiermee zet je in een korte tijd een heerlijk ontbijt op tafel. Kom jij alles uit de kast halen? Wij zien je graag bij één van onze Wooning vestigingen. 

 

 

 

 

 

*20% korting geldt t/m zondag 5 mei. De 3 KitchenAid producten ontvang je bij aankoop van een keuken of badkamer. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK