Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 1965 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Snel besteld en geleverd

1 Reactie(s)

Er was een inbouwkraan kapot gegaan, na jaren gebruik.
Mijn man is toen naar Wooning gereden en daar hebben ze heel eenvoudig op kunnen zoeken om welke kraan het ging en deze was 2 dagen later geleverd.
Heel fijn!

Geplaatst op 29 november 2021

Beste meneer/mevrouw Vreeburg,

Dat is fijn te vernemen dat het voor u is verholpen! Dank u wel voor het delen van deze fijne ervaring.

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed werk geleverd

1 Reactie(s)

Goed werk geleverd.
Binnen de planning.

Geplaatst op 29 november 2021

Beste Alex,

Dank u wel voor de mooie review en wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Bij meerdere bezorgingen waren de…

1 Reactie(s)

Bij meerdere bezorgingen waren de mensen vakkundig en snel, vriendelijk en denken mee.

Geplaatst op 28 november 2021

Beste meneer, mevrouw Zon,

Wat een fijne beoordeling om te lezen.
Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

prima

1 Reactie(s)

Alles is gewoon helemaal naar tevredenheid gelopen en ik ben erg tevreden met de nieuwe keuken

Geplaatst op 27 november 2021

Beste Don,

Tevreden oer het geheel, dat is wat wij heel graag horen. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

In oktober 2020 is door Wooning een…

1 Reactie(s)

In oktober 2020 is door Wooning een keuken geïnstalleerd. Problemen bestonden niet bij de installateurs en zo die er al waren werden deze professioneel opgelost. Na een jaar kwam er (kosteloos) een installateur langs die de hele keuken naliep! Wooning kent een uitstekende service. Ook is de communicatie heel goed!
Een nieuwe keuken? Gewoon bij Wooning doen!

Geplaatst op 27 november 2021

Beste heer/mevrouw Smits,

Wat een mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en aanbeveling.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

We zijn goed geadviseerd met het…

1 Reactie(s)

We zijn goed geadviseerd met het opnieuw indelen van de nieuwe keuken er werd goed mee gedacht waarom wel of niet een bepaalde indeling te maken. Wij zijn ook erg blij om door Melissa geholpen te zijn.

Geplaatst op 26 november 2021

Beste Jan,

wat een mooie review heeft u gepost, dank u wel hiervoor en voor de complimenten. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over mijn collega.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer goede ervaring met badkamer van Woon...

1 Reactie(s)

Zeer goede ervaring met badkamer van Wooning Bergschenhoek, geplaatst door SBS klusbedrijf Schiedam. Je wordt vriendelijk en goed geadviseerd in de winkel. Daarna wordt contact met je gehouden over je order via email en in een digitale omgeving. De aannemer en tegelzetter komen een keer kijken en meten en je krijgt daarvan een offerte voor akkoord. Tegen de tijd dat de spullen geleverd gaan worden wordt door Wooning telefonisch een afspraak gemaakt via een contactpersoon die je ook tijdens de verbouwing kunt bellen en krijg je informatie over de mail hoe je je huis het beste kunt voorbereiden. Daarna komt de aannemer, in ons geval het fantastische team van Saim, ook daarvoor echt alle lof: al het sloopwerk in één dag, de troep wordt afgevoerd, er wordt gestofzuigd en geveegd, keihard gewerkt en prachtig werk afgeleverd. In 6 werkdagen verspreid over 8 dagen een nieuwe badkamer met inloopdouche en toilet, en een nieuw toilet beneden. Het is prachtig, wij zijn zeer tevreden en kunnen deze bedrijven aanbevelen!

Geplaatst op 26 november 2021

Beste familie Van de Velde,

Dank u wel voor deze mooie woorden en de beschrijving van uw ervaringen met ons. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Perfecte coordinatie en communicatie

1 Reactie(s)

Perfecte coordinatie en communicatie. Bezorgers vriendelijk en zeer correct. Duidelijke instructies achter gelaten over hoe de tegels op re slaan totdat de tegellegger komt, rekening houdend met weersinvloeden … e.d. Een uitstekende ervaring ????

Geplaatst op 26 november 2021

Beste heer Rakers,

Ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Keuken en Vloer

1 Reactie(s)

Keuken en Vloer
In oktober een keuken en een vloer gekocht bij Wooning Bergschenhoek.
Beide adviseurs hebben ons prima geholpen met goed en eerlijk advies.
Dit heeft ons zeker geholpen om goede keuzes te maken

Geplaatst op 25 november 2021

Beste heer/mevrouw Merkelbach,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe u bent geadviseerd. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Leuk geholpen door Michelle

1 Reactie(s)

Leuk geholpen door Michelle, al het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Geplaatst op 24 november 2021

Beste mevrouw Vorstenbos,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Fijn dat mijn collega Michelle u zo goed heeft kunnen adviseren. Dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.