Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.1
Op basis van 667 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Enorm tevreden

1 Reactie(s)

Uit alle showrooms waar wij zijn geweest was onze ervaring bij Wooning in Rotterdam, met Hans de Snoo, veruit de beste. Het was vanaf het begin duidelijk dat het doel van Hans was ons te helpen onze droom badkamer te realiseren binnen ons budget. Hij begreep ook snel wat wij belangrijk vonden en wat bij ons in de smaak viel, waardoor hij met hele goede suggesties kwam. We konden uiteindelijk al onze wensen realiseren en zijn super blij met onze toekomstige badkamer. Daarnaast vallen de installatie kosten van de installateur waar Wooning mee samenwerkt mee in verhouding tot enkele andere showrooms, wat ervoor zorgt dat je minder concessies hoeft te doen in het daadwerkelijke sanitair om binnen het budget te blijven dat je voor ogen hebt. Al met al raden wij een bezoek aan de showroom zeker aan! Al is het voor de fijne ervaring en de lekkere hapjes die rond gingen waren ook een pluspunt!

Geplaatst op 25 februari 2017

Beste meneer/mevrouw Sman,

Bedankt voor uw hele mooie review, de aankoop van uw badkamer klinkt als een feestje. Bedankt voor het door u in Wooning gestelde vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Uitstekende service

1 Reactie(s)

De keuken werd al goed en netjes afgeleverd. Ondanks dat er een knopje van een verlichtingswandschap kapot ging, werd er een nieuw verlichtingsschap geleverd. Ik raad zeker aan een filiaal van Wooning te bezoeken. Ook na de levering een zeer goede service. Dank!

Geplaatst op 21 februari 2017

Beste meneer Steegman,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Wooning Keukens en Badkamers. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Ervaring met de service van woning keuken...

1 Reactie(s)

Ben vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en de gemaakte afspraak met mij is goed uitgevoerd

Geplaatst op 15 februari 2017

Beste meneer / mevrouw Prins,

Dank u wel voor uw positieve review.
Tevreden klanten is waar wij het voor doen!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk, behulpzaam en een mooie keuk...

1 Reactie(s)

Eind 2016 liep ik zomaar even Wooning Spijkenisse in. Met het idee dat deze keukens niet voor mij waren weg gelegd, wilde ik meteen weg gaan. De vriendelijke ontvangst van Tamara en haar uitleg dat ook een kleiner budget mogelijkheden heeft, zorgde ervoor dat ik terug kwam.

Meneer Wilco Kooij heeft een prachtige keuken voor me ontworpen. Zonder veel woorden, precies wat ik bedoelde. Wat geven en nemen aan beide kanten, en we kwamen op een net budget uit. Met alle geduld en vriendelijkheid heeft hij naar me geluisterd en alle vragen beantwoord, tot de keuken klaar was.
De monteur heeft de keuken netjes neergezet.

Een keuken kopen en laten plaatsen is altijd een beetje eng door de vele verhalen die je hoort. Maar zelfs het kleine schoonheidsfoutje dat erin zat (foutje van de fabriek), is door de klantenservice, die netjes belde om te informeren of alles naar wens was, direct opgelost. Ik kan niet anders zeggen dat er altijd een vriendelijk woord klaar stond en de service erg goed was.

Meneer Wilco, dank je wel voor alle goede zorgen!

Geplaatst op 15 februari 2017

Beste mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u zo vakkundig bent geholpen door mijn collega. Ik ga deze mooie woorden overbrengen en wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Een prima keukencentrum

1 Reactie(s)

Beoordeling een dikke 9

Geplaatst op 15 februari 2017

Beste meneer / mevrouw Bronmeijer,

Een dikke 9. Wat een mooie compliment. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima

1 Reactie(s)

Goede service

Geplaatst op 13 februari 2017

Beste meneer/mevrouw Meijer,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

verkoop

1 Reactie(s)

'k Trof in ieder geval een goede verkoper, wachtte soms af/luisterde goed maar kwam dan regelmatige met een andere optie op een niet storende manier. Het enige is, vandaar de 4 sterren, de tijd was te krap en daardoor kwamen we in tijdnood (zaak ging sluiten) en dat merkte je soms.

Geplaatst op 12 februari 2017

Beste meneer Kooij,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat mijn collega u goed heeft kunnen adviseren tijdens de aankoop van de keuken. Wij wensen u uiteraard ontzettend veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Mooie keuken voor een mooie prijs!

1 Reactie(s)

Het hele proces is naar mijn mening goed verlopen van aankoop tot eindresultaat, een mooie keuken!

Geplaatst op 08 februari 2017

Beste meneer/mevrouw Kijzers,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij wensen u ontzettend veel plezier met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Leuk en zinvol advies gehad.

1 Reactie(s)

Goed geholpen met uitzoeken van de keuken. Goede begeleiding gehad.
Keuken is keurig geplaatst. Service achteraf is goed geregeld.

Geplaatst op 07 februari 2017

Beste mevrouw,

Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor doen. Bedankt voor uw compliment en veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Snel geregeld

1 Reactie(s)

Wij wilden heel efficiënt met een afspraak in een ochtend de zaken regelen. Dit lukte heel goed door de deskundige hulp van Wilco (keukens) en Peter (badkamers). Binnen een paar uur kochten we twee badkamers, een keuken en een vloer. Alles zit er inmiddels in en alles is zoals we het die morgen hebben bedacht. We zijn er erg blij mee!

Geplaatst op 03 februari 2017

Beste mevrouw Boer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen tijdens en na de aankoop van de keuken, badkamer en vloer door onze medewerkers van de showroom. Wij wensen u alvast ontzettend veel plezier met deze aankopen.


Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.