Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.3
Op basis van 648 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Behulpzaam en deskundig

1 Reactie(s)

Zeer vriendelijk ontvangen en deskundige adviseurs

Geplaatst op 11 januari 2017

Beste meneer,

Dat is waar onze verkoop adviseurs voor staan, zij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Duidelijke ervaren medewerker

1 Reactie(s)

De medewerker drong niets aan, maar gaf ons op een duidelijke vakbekwame manier informatie.

Jammer dat de prijs hoog uitviel.

Geplaatst op 11 januari 2017

Beste meneer/mevrouw Oeveren,

Wij waarderen het dat u een bezoek heeft gebracht aan onze showroom. Indien u nog vragen heeft, kunt u deze uiteraard altijd stellen aan onze verkoop adviseurs, zij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Top winkel vriendelijk aan te raden

1 Reactie(s)

Goed geholpen goede advies kwaliteit is prima respect en slim adviserurs

Geplaatst op 11 januari 2017

Beste meneer/mevrouw,

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Heel goed geholpen.

1 Reactie(s)

Netjes ontvangen. Geen haast. Goed meegedacht. Geen druk gevoeld toen wij eerst verder gingen kijken. Op basis van het gevoel teruggekomen bij Wooning.

Geplaatst op 04 januari 2017

Beste meneer/mevrouw Ramdharie,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent ontvangen in onze showroom waardoor u de keuken bij ons heeft aangekocht. Wij wensen u alvast ontzettend veel plezier toe met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

veel haperingen

1 Reactie(s)

sommige dingen niet goed geregeld

Geplaatst op 03 januari 2017

Beste meneer/mevrouw Lans,

Wat vervelend om te lezen dat sommige dingen niet naar wens zijn verlopen. Mijn collega van de klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04.01.2017

Beste meneer/mevrouw Lans,

Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met mijn collega van de afdeling klantenservice en dat hij bovenstaande met u heeft besproken. Fijn dat u er samen uit bent gekomen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met hem opnemen.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Fabricage fout afzuigkap

1 Reactie(s)

Deze fout is geconstateerd en redelijk snel naar tevredenheid opgelost.

Geplaatst op 20 december 2016

Beste meneer/ mevrouw van der Vloed,

Bedankt voor uw positieve review; het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Alles klopte tot in de Details.

1 Reactie(s)

Heer Groeneveld heeft keurig werk afgeleverd,rommel opgeruimd, goed contact gehad met hem,was keurig op tijd,gaf tips waar dat paste. Kortom
prima werk afgeleverd.

Geplaatst op 15 december 2016

Beste meneer / mevrouw Schraepler,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over montage. Ik ga uw complimenten aan hem doorgeven en u veel plezier wensen van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Levering en monteur

1 Reactie(s)

Monteur en levering super! Vijf sterren. Het bedrijf wooning op zich een ramp.

Geplaatst op 14 december 2016

Beste meneer/mevrouw Lieuwma,

Wat vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. Ik ga uw melding door zetten naar onze klantenservice zodat zij telefonisch contact met u kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Erg blij met resultaat!

1 Reactie(s)

Onze keuken is geheel naar wens. Erg vakkundige monteurs. Door sommige slechte recensies hebben we getwijfeld bij de firma Wooning een keuken te kopen. De goede prijs heeft de doorslag gegeven. Nu achteraf zijn we heel blij toch voor Wooning te hebben gekozen. Schitterende keuken!

Geplaatst op 14 december 2016

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat het gehele traject goed is verlopen. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw schitterende nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Super!

1 Reactie(s)

We zijn super geholpen en te woord te staan door Jeroen bij Wooning Spijkenisse. We kwamen alleen even kijken en gaan met oa een sunshower naar huis. Ook de prijs was naar waarde en goed kunnen onderhandelen.

Geplaatst op 08 december 2016

Beste meneer / mevrouw Sijde,

Gefeliciteerd met uw aankoop.
Het is altijd fijn om positieve berichten te mogen ontvangen. Dank u wel daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.