Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.4
Op basis van 654 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Goede service

1 Reactie(s)

Fijn otvangst in de winkel.
Goede ontwerp en ervatings tips.
Correcte plaatsing door een vakkundig monteur.

Geplaatst op 31 January 2017

Beste meneer de Brouwer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat de aankoop en plaatsing van de keuken naar volle tevredenheid is gebeurd. Wij wensen u ontzettend veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Mentaliteit van Wooning past bij ons

1 Reactie(s)

De verkoopadviseur die ons geholpen heeft, heeft de zelfde mentaliteit en spreekt 'dezelfde taal' als wij.

Geplaatst op 25 January 2017

Beste meneer/mevrouw van Nuland,

Wat leuk om te lezen dat u een goede klik had met onze verkoopadviseur, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk tijdens de aankoop van een nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima advies, ruim de tijd, goede verzorg...

1 Reactie(s)

Duidelijk één van de betere keuken en badkamer zaken. Keurige medewerkers die je voorzien van uitgebreid advies. Tijdens de soms lange zit wordt je uitstekend verzorgd. Er is ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken, spullen uit te zoeken en uiteindelijk een concreet voorstel neergelegd.

Geplaatst op 25 January 2017

Beste heer/mevrouw Koning,

We willen u danken voor uw mooie review en voor uw vertrouwen in Wooning dit is waar wij voor staan.
Wij willen u alvast veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Wendy - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Keuken voldoet aan de verwachtingen

1 Reactie(s)

Goed geadviseerd, wel wat huiswerk.

Geplaatst op 25 January 2017

Beste meneer/mevrouw Barreveld,

Wat een mooie review, hartelijk bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Meedenkend, klantgericht en vriendelijk

1 Reactie(s)

Vanaf eerste moment door dhr Danneels goed en gerichte adviezen en tips gekregen.
Er werd meegedacht en ze waren erg kindvriendelijk.
Gevoel dat er geluisterd werd.

Geplaatst op 14 January 2017

Beste meneer/mevrouw Kosters,

Hartelijk bedankt voor uw review, dit is waar Wooning Keukens en Badkamers voor staat. Gericht advies, goede tips geven en natuurlijk mee denken!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Professioneel bedrijf met goede service e...

1 Reactie(s)

Onze algemene ervaring is erg positief. Alle adviseurs waren erg vriendelijk, behulpzaam en hebben duidelijk veel kennis in huis. Onze adviseur dacht dan ook veel met ons mee en hij had binnen een paar uur een geweldige leuke, nieuwe opstelling voor onze keuken bedacht die naderhand helaas niet geschikt bleek te zijn voor ons huis. We hadden namelijk de fout gemaakt dat we niet goed waren voorbereid. We hadden bijvoorbeeld alleen de exacte maten bij ons van onze keuken, maar niet een plattegrond met maten van de ruimte er omheen (we hebben een open keuken), waardoor er al snel een vertekend beeld ontstaat.

De nieuwe opstelling sprak ons erg aan, waardoor we eigenlijk na een 'oriëntatiebezoek aan Wooning', diezelfde middag toch een contract hebben getekend. Niet wetende dat dit contract bindend was en dat bij een eventuele grote wijziging er niet meer dan 25% mag worden afgeweken van het totaalbedrag. Dus ook al tekende ik "onder voorbehoud dat de opstelling van deze nieuwe keuken zou passen" en dit ook uitsprak tegen de adviseur, betekent dit voor de wet niets. Zodra je tekent, zit je aan het contract vast. Ook op die manier waren we niet goed voorbereid.

Gelukkig was dat voor ons uiteindelijk geen probleem, omdat we ook wilden doorgaan met de aankoop alleen in een passende opstelling, maar het is wel goed om te weten dat die handtekening daadwerkelijk bindend is. Misschien dat het bij hoge uitzondering mogelijk is om het contract te ontbinden, maar beter lijkt me dat je zeker bent van deze kostbare aankoop. Tevens hadden we ons ook beter moeten voorbereidingen voor wat betreft alle details van de keuken. Het advies voor onszelf bij een volgende keer is dan ook dat we echt een goed idee hebben wat we willen qua kleuren, materialen, muren, tegels en eventueel andere opstellingen. Pinterest was voor ons dan ook echt een uitkomst!

Waar het voor ons aan schortte, was flinke nalatigheid in de opvolging van afspraken en/of beloftes en dus ook geen volledige transparantie over het contract. Ook werd gedurende het traject onze adviseur overgeplaatst naar een andere vestiging, waarvan wij niet op de hoogte waren gebracht en wat we ook niet als prettig hebben ervaren. Daarnaast hebben we meerdere malen navraag moeten doen over het kado wat ons was beloofd tijdens de aankoop, aangezien we daar niets meer over vernamen. Gelukkig is dit opgelost en hebben we het later mogen ontvangen.

Toch zijn wij erg tevreden met het eindresultaat. De levering van de keuken en de kundigheid van de adviseurs en monteurs hebben gezorgd voor een prachtige, nieuwe keuken in ons huis van zeer goede kwaliteit. Het was een spannend moment toen de keuken eindelijk werd geplaatst en we het totaalplaatje mochten aanschouwen. We zijn er heel erg blij mee en kunnen met een gerust hart zeggen: tegenvallers horen erbij en je bent in goede handen bij Wooning.

Geplaatst op 12 January 2017

Beste meneer/mevrouw Pitman,

Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Wat vervelend om te lezen om te lezen dat de aankoop van uw keuken niet geheel vlekkeloos is verlopen maar wat fijn dat dat keuken wel volledig naar wens is opgeleverd. Wij wensen uw ontzettend veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Behulpzaam en deskundig

1 Reactie(s)

Zeer vriendelijk ontvangen en deskundige adviseurs

Geplaatst op 11 January 2017

Beste meneer,

Dat is waar onze verkoop adviseurs voor staan, zij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Duidelijke ervaren medewerker

1 Reactie(s)

De medewerker drong niets aan, maar gaf ons op een duidelijke vakbekwame manier informatie.

Jammer dat de prijs hoog uitviel.

Geplaatst op 11 January 2017

Beste meneer/mevrouw Oeveren,

Wij waarderen het dat u een bezoek heeft gebracht aan onze showroom. Indien u nog vragen heeft, kunt u deze uiteraard altijd stellen aan onze verkoop adviseurs, zij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Top winkel vriendelijk aan te raden

1 Reactie(s)

Goed geholpen goede advies kwaliteit is prima respect en slim adviserurs

Geplaatst op 11 January 2017

Beste meneer/mevrouw,

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Heel goed geholpen.

1 Reactie(s)

Netjes ontvangen. Geen haast. Goed meegedacht. Geen druk gevoeld toen wij eerst verder gingen kijken. Op basis van het gevoel teruggekomen bij Wooning.

Geplaatst op 04 January 2017

Beste meneer/mevrouw Ramdharie,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent ontvangen in onze showroom waardoor u de keuken bij ons heeft aangekocht. Wij wensen u alvast ontzettend veel plezier toe met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luc - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.