Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.1
Op basis van 667 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Hele goede communicatie vanuit Wooning…

1 Reactie(s)

Hele goede communicatie vanuit Wooning naar de klant.
Ook nadat de keuken gekocht was en er later nog aanpassingen nodig waren. Goede service en communicatie.

Leveranciers netjes en correct bezig.

Fantastische service van de monteur. Hij overlegt en denkt goed mee als er zich problemen voordoen/ dreigen voor te doen. En hij heeft zeer goede uitleg over alles wat hij doet. Ruimt alles goed en netjes op.

En de "vuilophaaldienst" is ook netjes en correct bezig.

Al met al : alles super

Geplaatst op 31 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Bubberman,

Alles super! Dat is een mooie samenvatting. Heel erg leuk om te lezen dat u over de communicatie, service, leveranciers en de montage helemaal tevreden bent. Gefeliciteerd met uw nieuwe aankoop en heel veel kookplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer klantgericht en vriendelijk

1 Reactie(s)

Zeer klantgericht en vriendelijk. Ze denken met je mee.

Geplaatst op 31 oktober 2018

Beste meneer / mevrouw Joormann,

Bedankt voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer deskundig en vriendelijke…

1 Reactie(s)

Zeer deskundig en vriendelijke geholpen. Er werd heel goed meegedacht..

Geplaatst op 30 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Pooyan,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wij zijn heel tevreden over alle…

1 Reactie(s)

Wij zijn heel tevreden over alle service van Wooning. Zeer prettig personeel zowel installateurs als verkoper als leveranciers.

Geplaatst op 28 oktober 2018

Beste meneer Botermans,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze geboden service.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wooning is een super bedrijf

1 Reactie(s)

Wooning is een super bedrijf. Een van de weinige die service en vriendelijkheid en behulpzaamheid nog zeer hoog in het vaandel hebben staan. Tevens hebben ze daar hele goede servicemonteurs die zeer vakkundig en vriendelijk te werk gaan bij een keuken plaatsen maar ook badkamer. Wat wil je nog meer een winkel die top kwaliteit keukens heeft voor scherpe prijzen maar tevens ook badkamers en toiletten heeft die ook van zeer goede kwaliteit zijn en ook voor scherpe prijzen idem tegels. Idem hun klantenservice is ook vriendelijk en behulpzaam.

Dus niet treuzelen maar gewoon daar je keuken en/of badkamer en toilet gaan kopen !!!!!!

Je gaat er spijt van krijgen als je dat elders gaat doen.

Ga lekker eens langs en laat je begeleiden door de uitstekende verkopers die ook met je meedenken en niet voor eigen hachje gaan. Koffie met koek of muffins …. wat wil je nog meer. Tevens een frisje is ook geen probleem of een wijntje of biertje. Zelfs een kop heerlijke eigen gemaakte tomatensoep met ballen gehad … jammie

Kortom Wooning is Top !!!!!!!!!!

Geplaatst op 27 oktober 2018

Beste mevrouw van den Berg,

Wat een heerlijke positieve 5 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze geboden service.
Bedankt voor uw aanbeveling, leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons en anderen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Leuke verkoper duidelijke uitleg top…

1 Reactie(s)

Leuke verkoper duidelijke uitleg top zeer tevreden

Geplaatst op 24 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Braver,

Top uitleg en zeer tevreden, daar zijn we heel bij mee. Bedankt voor het plaatsen van deze positiever beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Mijn keuken heb ik hier gehald

1 Reactie(s)

Mijn keuken heb ik hier gehald
Ben heel blij mee
En ook met de service

Geplaatst op 21 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Cicek-Gunebaken,

Wat leuk dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij Wooning Keukens en Badkamers.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

goed bereikbaar Snelle afhandeling

1 Reactie(s)

goed bereikbaar Snelle afhandeling

Geplaatst op 19 oktober 2018

Beste mevrouw Blom van Ringelenstein,

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling, goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze bereikbaarheid en de snelle afhandeling!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Perfect geworden!

1 Reactie(s)

Voor service en eindproduct vijf sterren. Keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door dit bedrijf, vakmensen en allemaal even vriendelijk, het is erg mooi geworden dus super tevreden. Kleine probleempjes vlot opgelost naar tevredenheid.

Een aanrader voor de opwaardering van uw woning.

Geplaatst op 16 oktober 2018

Beste meneer Hoogeveen,

Vervelend om te horen dat u geen reactie meer heeft gehad vanuit de showroom. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, hier ga ik dan ook graag voor u achteraan.
Wij nemen hier zo snel mogelijk contact over met u op!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer tevreden over Wooning Vlaardingen…

1 Reactie(s)

Zeer tevreden over Wooning Vlaardingen zowel sanitair afdeling als keuken Karin van de sanitair afdeling en Ibrahim van de keukens zijn nog mensen die weten waarover ze praten TOP

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Nieuwenhuijzen,

Bedankt voor uw complimenten voor onze collega's, daar zullen ze heel blij mee zijn! Goed om te horen dat u zo tevreden ver ons bent, daar doen we het allemaal voor.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.