Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.3
Op basis van 648 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Prima verkoper

1 Reactie(s)

De verkoper was relax ,wist waar ie over praatte en gaf geen druk om gelijk te beslissen .wat wij zeer waardeerde.
De inmeter was goed gaf nog wat adviezen.

Geplaatst op 30 september 2018

Beste meneer/mevrouw Regeer,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.
Bedankt voor deze positieve 5 sterren review.


Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Mooie showroom en veel keus

1 Reactie(s)

We werden prettig geholpen. Men neemt uitgebreid de tijd om alles uit te zoeken en uit te tekenen. Er is zeer veel keus, mooie materialen en veel voorbeelden beschikbaar. Wel wat prijzig, maar geloof wel dat de kwaliteit ernaar is.

Geplaatst op 30 september 2018

Beste meneer / mevrouw Femclien,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat er uitgebreid de tijd is genomen om samen met u een mooie keuken samen te stellen. Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer slechte service, houden zich niet aa...

Bij het plaatsen van de review staat dat je je ervaring kunt delen om anderen te helpen met het nemen van betere koopbeslissingen. 1 hele grote tip waar ik hopelijk veel mensen heel veel ellende mee kan besparen: bestel NIETS bij Wooning, ze komen hun woord niet na en lichten je op waar je bij staat. Als je vervolgens een klacht indient maken ze je bespottelijk en negeren ze je vervolgens.

Wij hebben voor 3 wc's en een badkamer tegels besteld. Wij hadden zelf uitgerekend hoeveel m2 wij nodig hadden incl snijverlies. In de zaak heeft een medewerker hier nog eens 15% bij gedaan. Wij hebben direct aangegeven dat dit veel te veel was. Hierop kregen wij de toezegging dat wij het te veel aan tegels mochten retourneren. Vrijwel direct na de levering hebben wij al een deel terug gedaan en het overige mochten wij later (na het plaatsen) ook nog retourneren. U voelt hem al aankomen... toen het zover was mocht dat niet. Het indienen van klachten heeft ons ook niet verder gebracht. Eerst kregen we de bespottelijke reactie dat de tegelzetter (die hier niets mee te maken had) ze maar mee moest nemen of dat we misschien een muur hadden weg gebroken? Sorry, maar waar is de service en klantvriendelijkheid? Vervolgens hebben ze niet meer thuis gegeven en zitten wij hier met € 700,00 aan tegels over door een rekenfout, opdringerigheid en niet nakomen van hun afspraken. Oftewel: bespaar je enorm veel ellende en koop niet bij Wooning, het is je de ellende en tijd niet waard.

Geplaatst op 27 september 2018
 

We hebben een schitterende keuken…

1 Reactie(s)

We hebben een schitterende keuken besteld bij Wooning en zijn zeer goed geholpen in het advies en het gehele proces door Kevin van de vestiging Spijkenisse. Helaas ontbrak er bij de montage een greeplijst en plint, echter dit is direct opgepakt en snel opgelost. We zijn heel blij met het resultaat en komen in de toekomst zeker terug!

Geplaatst op 27 september 2018

Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review. Het is altijd erg spijtig als uw keuken niet direct bij plaatsing 100% opgeleverd wordt. Gelukkig konden wij u goed en snel van dienst zijn met betrekking tot de service achteraf.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Dit is was een behandeling die je…

1 Reactie(s)

Dit is was een behandeling die je verwacht van een gerenormeerd bedrijf

Geplaatst op 26 september 2018

Beste meneer/mevrouw Snijder,

Fijn om te vernemen dat wij aan uw wensen konden voldoen.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goede adviezen en prettig geholpen

1 Reactie(s)

Goede adviezen en prettig geholpen. Nu voor de derde keer een keuken gekocht bij woning en naar tevredenheid.

Geplaatst op 26 september 2018

Beste meneer/mevrouw Heijne,

Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Wooning Keukens.
wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

verkoop 5 sterren , montage 4 sterren

1 Reactie(s)

verkoop 5 sterren , met veel geduld, zijn wensen tav keuken ingevuld. keuken is vlot en snel gemonteerd. beetje jammer dat het montagebedrijf bepaalde werkzaamheden terug delegeerde naar de aannemer terwijl afgesproken was bij verkoop dat dit via Wooning zou lopen.

Geplaatst op 26 september 2018

Beste meneer/mevrouw Eldonk,

Bedankt voor uw kritische review, fijn dat u deze met ons wil delen. Wij gaan dit uiteraard intern bespreken.
Indien u nog vragen heeft vernemen we dit graag van u.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Mooie zaak

1 Reactie(s)

Mooie zaak, goede service!

Geplaatst op 26 september 2018

Beste meneer/mevrouw Kamsteeg,

Een korte maar zeker duidelijke en krachtige positieve beoordeling! Daar worden we blij van. Bedankt hiervoor en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken !

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima zaak

1 Reactie(s)

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, van alles mogelijk. Dus gewoon goed.

Geplaatst op 26 september 2018

Beste meneer/mevrouw Van Rijswijk,

Gewoon goed, vriendelijk en duidelijk. Dat zijn mooie complimenten zeg. Hartelijk bedankt hiervoor en voor het toekennen van de 4 sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Verkoper luistert goed naar onze…

1 Reactie(s)

Verkoper luistert goed naar onze wensen, is niet opdringerig, heeft alle geduld en is zeer vakkundig. Dit gaf ons al snel een goed gevoel.

Geplaatst op 25 september 2018

Beste meneer/mevrouw Teeuwen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u geslaagd bent bij Wooning Keukens en Badkamers.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.