Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.4
Op basis van 654 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

ik had een goed gevoel bij het…

1 Reactie(s)

ik had een goed gevoel bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken.
ik hoop nu natuurlijk dat het goede gevoel blijvend zal zijn.

Geplaatst op 11 October 2018

Beste meneer/mevrouw Jansen-Verbeek,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor het in Wooning gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

In locatie Bergschenhoek hebben we…

1 Reactie(s)

In locatie Bergschenhoek hebben we eerst een prima adviesgesprek gehad met Marcel. Hij gaf ons al een aantal erg bruikbare tips, was erg flexibel en relaxed en was ook duidelijk wat prijstechnisch allemaal haalbaar was. Aangezien we onze cash flow eerst op orde moesten hebben, hadden we ons keukenproject voorlopig in de koelkast gezet :-) Een half jaar verder zijn we weer opnieuw om de tafel gaan zitten met dit keer Alex. Een lot uit de loterij want ook hij was een aangename adviseur: duidelijk en to the point, erg meedenkend en servicegericht. We hebben wat rondjes met hem gelopen in de showroom om alles zo goed mogelijk te kunnen visualiseren. Niet alleen goed voor onze conditie, maar uiteindelijk ook voor onze portemonnee :-)
Van het een kwam het ander en nadat er een geweldige prijs werd aangeboden, konden we daar echt geen nee op zeggen. Ik zou zeggen: DOEN! (nogmaals dank aan Marcel en Alex).

Geplaatst op 10 October 2018

Beste meneer Groot,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

uitstekend geholpen door Marco de Bie,

1 Reactie(s)

uitstekend geholpen door Marco de Bie,
prettig gesprek, goed advies, klasse

Geplaatst op 10 October 2018

Beste meneer/mevrouw Bos,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat fijn dat u zo'n fijne ervaring heeft opgedaan bij Wooning Keukens en Badkamers.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

zeer prettig en betrouwbaar

1 Reactie(s)

De verkoper nam alle tijd,luisterde zeer goed naar onze wensen.
en hielp ons door allerlei andere mogelijkheden te laten zien.
En een uiterst prettige behandeling

Geplaatst op 08 October 2018

Beste meneer/mevrouw Van der Sluis,

Wat leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons in deze positieve review.
Wij wensen u heel veel plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer vriendelijke mensen denken mee.

1 Reactie(s)

Zeer vriendelijke mensen denken mee.

Geplaatst op 08 October 2018

Beste meneer/mevrouw Huizer,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Vertrouwen gedeukt

1 Reactie(s)

Na een goed eerste gesprek in 2017 over de verbouwing van onze badkamer, dat leidde tot de voorlopige order voor een zeer sjiek Artweger bad, besloten we in juni (2018) om er echt serieus werk van te gaan maken. Begin juli alles uitgebreid besproken (Den Haag) en zelfs een periode voor de verbouwing geprikt, en sindsdien wachten we op de offerte. Een vervolgafspraak hebben we afgezegd - want niets binnen. Gebeld, gemaild, nogmaals gebeld en gemaild, en nogmaals. Het is nu oktober. Ontzorgen?- dat wil toch zeggen dat je de klant meeneemt door het proces. Vinger aan de pols houdt. In verbinding blijft. Kennelijk is er niet de capaciteit of het committent om dat te doen. Geeft te denken als het straks echt zover is dat de verbouwing plaats gaat vinden en er tal van 'dingetjes' zullen zijn waar even contact over moet zijn. Ons vertrouwen heeft een hele dikke deuk gekregen! Jammer

Geplaatst op 03 October 2018

Geachte heer / mevrouw Rakels,

Spijtig om te horen dat de aankoop van uw badkamer niet naar wens verloopt. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
Uiteraard zal ik mijn collega's in ons filiaal op de hoogte brengen van uw ervaring en vragen of zij contact met u willen opnemen
Hopende dat zij snel uw zorgen weg kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima verkoper

1 Reactie(s)

De verkoper was relax ,wist waar ie over praatte en gaf geen druk om gelijk te beslissen .wat wij zeer waardeerde.
De inmeter was goed gaf nog wat adviezen.

Geplaatst op 30 September 2018

Beste meneer/mevrouw Regeer,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.
Bedankt voor deze positieve 5 sterren review.


Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Mooie showroom en veel keus

1 Reactie(s)

We werden prettig geholpen. Men neemt uitgebreid de tijd om alles uit te zoeken en uit te tekenen. Er is zeer veel keus, mooie materialen en veel voorbeelden beschikbaar. Wel wat prijzig, maar geloof wel dat de kwaliteit ernaar is.

Geplaatst op 30 September 2018

Beste meneer / mevrouw Femclien,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat er uitgebreid de tijd is genomen om samen met u een mooie keuken samen te stellen. Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer slechte service, houden zich niet aa...

Bij het plaatsen van de review staat dat je je ervaring kunt delen om anderen te helpen met het nemen van betere koopbeslissingen. 1 hele grote tip waar ik hopelijk veel mensen heel veel ellende mee kan besparen: bestel NIETS bij Wooning, ze komen hun woord niet na en lichten je op waar je bij staat. Als je vervolgens een klacht indient maken ze je bespottelijk en negeren ze je vervolgens.

Wij hebben voor 3 wc's en een badkamer tegels besteld. Wij hadden zelf uitgerekend hoeveel m2 wij nodig hadden incl snijverlies. In de zaak heeft een medewerker hier nog eens 15% bij gedaan. Wij hebben direct aangegeven dat dit veel te veel was. Hierop kregen wij de toezegging dat wij het te veel aan tegels mochten retourneren. Vrijwel direct na de levering hebben wij al een deel terug gedaan en het overige mochten wij later (na het plaatsen) ook nog retourneren. U voelt hem al aankomen... toen het zover was mocht dat niet. Het indienen van klachten heeft ons ook niet verder gebracht. Eerst kregen we de bespottelijke reactie dat de tegelzetter (die hier niets mee te maken had) ze maar mee moest nemen of dat we misschien een muur hadden weg gebroken? Sorry, maar waar is de service en klantvriendelijkheid? Vervolgens hebben ze niet meer thuis gegeven en zitten wij hier met € 700,00 aan tegels over door een rekenfout, opdringerigheid en niet nakomen van hun afspraken. Oftewel: bespaar je enorm veel ellende en koop niet bij Wooning, het is je de ellende en tijd niet waard.

Geplaatst op 27 September 2018
 

We hebben een schitterende keuken…

1 Reactie(s)

We hebben een schitterende keuken besteld bij Wooning en zijn zeer goed geholpen in het advies en het gehele proces door Kevin van de vestiging Spijkenisse. Helaas ontbrak er bij de montage een greeplijst en plint, echter dit is direct opgepakt en snel opgelost. We zijn heel blij met het resultaat en komen in de toekomst zeker terug!

Geplaatst op 27 September 2018

Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review. Het is altijd erg spijtig als uw keuken niet direct bij plaatsing 100% opgeleverd wordt. Gelukkig konden wij u goed en snel van dienst zijn met betrekking tot de service achteraf.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.