Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 1965 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Montagebedrijf Huntink levert goed werk

1 Reactie(s)

Dennis Huntink is een vakman en heeft uitstekend werk geleverd. Hij werkt met precisie en dat geeft een prachtig resultaat.
Nadat wij een probleem meldden, is dit tot onze volle tevredenheid opgelost.

Geplaatst op 09 september 2022

Beste heer/mevrouw,

Helemaal tevreden over ons montagebedrijf, dat horen we heel erg graag! Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top!!

1 Reactie(s)

Wij zijn super goed geholpen door Marijn Wooning Spijkenisse, vriendelijke hulpvaardige man. De keuken hebben we laten plaatsen door Wooning en zijn daar ook super tevreden over. Monteur Kelvin is een vakman waar Wooning trots op mag zijn. Ik adviseer om de keuken daar te kopen. Alles is in 1 keer top geregeld. Marja Huisman

Geplaatst op 09 september 2022

Beste heer/mevrouw,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze Top beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

Goede klantenservice hoofdkantoor Waalwij...

1 Reactie(s)

Helaas had Anneke Bakker, Adviseur een onjuiste wastafel besteld. Mijn dochter en ik hadden voor gefrijnde rand gekozen. Ik heb de ontvangst van het sanitair op 24 maart 2021 getekend en had binnen 5 dagen moeten reageren. Ik heb gecontroleerd op artikelnummer en had de verpakking moeten openen. Peter Danneels, Vestigingsmanager Wooning Rotterdam was zo vriendelijk om me erop te wijzen, dat de Ben Natumo wastafel hardsteen gezoet (ongefrijnd) met impregneermiddel en reiniger behandeld moet worden. Dit waardeer ik, want ik dacht dat de Forzalaqua onderhoudset bedoeld was voor de wand- en vloertegels Rex La Roche Grey.
Telefonisch contact opgenomen met klantenservice hoofdkantoor Waalwijk Linda van Buul, Diewertje Donders en Lisa IJpelaar voor nabestelling van 4 dozen wandtegels. Dankjewel Anneke dat je dezelfde korting van 23% hebt toegepast op deze extra bestelling.
Complimenten voor Wilco, chauffeur Van der Linden. Hij had de wandtegels in goede staat bezorgd. Heb heb € 5,00 fooi gegeven en flesje 7up.

Geplaatst op 08 september 2022

Beste mevrouw van Dal,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel voor het delen van deze geweldige ervaring. Ik ga uw complimenten overbrengen aan mijn collega's en wil u veel plezier wensen met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Formidabele nazorg van Wooning

1 Reactie(s)

Formidabele nazorg van Wooning. Onze badkamer is een paar jaar oud, maar we krijgen nog steeds veel respons en hulp (mocht dat nodig zijn).

Geplaatst op 08 september 2022

Beste heer/mevrouw Griffioen,

Een prima review over onze service, dank u wel hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prettig geholpen met onze keuken en…

1 Reactie(s)

Prettig geholpen met onze keuken en geheel ontzorgd. Nu badkamer aangeschaft, ook weer heel fijn en kundig geholpen. Plaatsing moet nog gebeuren maar als het net zo gaat als bij de keuken heb ik er alle vertrouwen in. Jammer blijft alleen dat je moet 'onderhandelen' maar dat schijnt er nou eenmaal bij te horen. Dik tevreden!

Geplaatst op 06 september 2022

Beste mevrouw Bruijns,

Dank u wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed dat u wederom naar ons bent gekomen maar nu voor de aankoop van uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Super leuk verkoper zeer vriendelijk en…

1 Reactie(s)

Super leuk verkoper zeer vriendelijk en vakkundig

Geplaatst op 04 september 2022

Beste meneer/mevrouw Guilherme,

Wat een mooie complimenten, fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top badkamer door een ervaren montage plo...

1 Reactie(s)

Goede ervaring gehad mar de montage ploeg van het timmer en klus bedrijf Versendaal. Leuke mensen en zeer deskundig.

Geplaatst op 03 september 2022

Beste meneer, mevrouw Maas,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Super fijne winkel…

1 Reactie(s)

Gastvrij ontvangst vriendelijk personeel goede adviezen denken met je mee geven eerlijk antwoord.
Het is heel fijn en prettig hoe goed je begeleid wordt met de keuze in het uitzoeken van een passende keuken nemen de tijd er wordt niks opgedrongen

Geplaatst op 27 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Burghouwt,

Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geadviseerd. Dank u wel voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer professioneel

1 Reactie(s)

Zeer professioneel

Geplaatst op 24 augustus 2022

Beste heer Van der Salm,

Dank u wel voor uw vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Super nette levering ,alles keurig…

1 Reactie(s)

Super nette levering ,alles keurig gecontroleerd en neergezet waar wij het graag wilde heel tevreden met deze service geeft ons een goed gevoel

Geplaatst op 22 augustus 2022

Beste Susan,

Het doet ons goed te horen dat de levering naar tevredenheid is gegaan. Bedankt voor uw vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.