Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

7.8
Op basis van 682 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

Details in de keuken en ontwerp

1 Reactie(s)

Heel goed geholpen door Mourad bij Wooning Vlaardingen waar we samen tot een mooi ontwerp kwamen van de keuken. Hij gaf mij zeer goede advies en details waar ik op moest letten bij de aanschaf van de keuken. Mijn ervaring was zeer prettig.

Geplaatst op 26 mei 2019

Beste meneer Widjaja,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij Wooning keukens & Badkamers.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Een klant van Wooning is Koning tot aan d...

1 Reactie(s)

Onlangs een douchecabine met toebehoren bij Wooning gekocht. Na bezorging bleek de douchcabine veel te hoog voor in de badkamer. Gereclameerd bij de vestigingsmanager(Badkamers) van Wooning. Aangezien we een deel van de douchecabine al hadden uitgepakt, kunnen we deze niet meer retourneren. Tevens hadden wij als klant beter op moeten letten!!!!!!. Alsof wij de kenners zijn. Er is ook nooit een tekening opgesteld n.a.v. de opnieuw in te richten badkamer. Ons aankoopbedrag zijn we dus kwijt.
M.a.w. een klant van Wooning is Koning tot aan de draaideur van de vestiging.
Hier komen we dus NOOIT MEER.

Geplaatst op 25 mei 2019

Beste mevrouw,

Wij hebben uw review in goede orde ontvangen en deze nogmaals intern besproken. Echter kan ik u geen andere mededeling doen dan welke u al wist en blijven wij bij ons eerder gemelde standpunt.
Het spijt mij oprecht dat wij u niet anders kunnen berichten.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens en Badkamers


 

10 jaar geleden via Wooning badkamer…

1 Reactie(s)

10 jaar geleden via Wooning badkamer laten maken. Lekkage op lekkage. Helaas geen antwoord van Wooning. Nu is een andere aannemer bezig het te vervangen. Hij schrok van hoe het is aangelegd.
Nooit meer Wooning.
Ordernummer is: 2 0645 054500

Thea Pietersen zou reageren. Wacht alweer 4 weken tevergeefs.

Geplaatst op 20 mei 2019

Geachte heer / mevrouw De Graaf,

Dank u wel voor het doorsturen van uw gegevens

Nogmaals wil ik benadrukken dat het ons enorm spijt dat u meerdere lekkages hebt gehad.
Naar aanleiding van uw gegevens hebben wij uw order erbij gepakt om na te zien of er bij ons iets bekend was over eerdere lekkages.
Echter kunnen wij hier niets over terugvinden. We zijn niet in staat gesteld om zelf actie te ondernemen en om dit met onze aannemer af te stemmen. We leren graag van onze fouten en wanneer we de mogelijkheid hadden gehad hadden we de problemen zeker voor u opgelost. U had immers 3 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden bij Wooning.

Ondanks alles willen wij u toch veel succes en plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

 

Koop niks bij Wooning Vlaardingen

1 Reactie(s)

Vooral niet bij Wooning Vlaardingen kopen. Proberen je te tillen als je niet goed oplet en sturen je vervolgens van kastje naar de muur om t zelf allemaal op te lossen. Ook ontbreken er onderdelen van meubelen zodat je dus niet verder kan. De geleverde spiegel blijkt dus beschadigd geleverd te zijn op een plek welke je niet ziet zolang t nog in de verpakking en bescherming zit..
Nadat je dus zelf stad en land afgebeld hebt en bijna een hele dag met planningafdeling aan de telefoon hebt gehangen(waar welgeteld 1 dame zat die wel behulpzaam en meedenkend was) loopt de vestigingsmanager van vestiging Vlaardingen te liegen tegen derden over t feit dat hij ons gebeld heeft en alles geregeld is. Wij hebben die man nooit gezien of überhaupt gesproken! Wooning Vlaardingen liet ons mooi stikken en alles zelf oplossen. T enige waar ze goed in zijn is geld uit je zak kloppen en liegen!
Oh en de oh zo behulpzame badkamerverkoper...uiteraard hebben we daar na aankoop en betaling nooit meer wat van gehoord.

Beste Thea
Gezien ik niet kan reageren middels een reply of privé bericht:
Klantenservice heb ik gemaild dat ik een klacht wilde indienen en tot nu is t angstvallig stil vanaf de kant van Wooning. Ik wil graag een nette behandeling/afhandeling van mijn klachten en niet afgescheept worden met berichten zoals onderstaand. T zou Wooning sieren hier zelf actief mee aan de slag te gaan ipv het bij Wooning welbekende kastje muur principe.

Geplaatst op 08 mei 2019

Beste Esther,

Uw review is bij ons in goede orde ontvangen en wij zijn hier toch wel van geschrokken. Wij betreuren het zeer dat de aankoop en levering van uw badkamer niet naar wens is verlopen. Hiervoor wil ik namens Wooning onze oprechte excuses aanbieden.

Indien u toch nog graag contact wil hebben met een van mijn collega's dan kunt u altijd een mail sturen naar onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

WAT EEN ONBESCHOFT BEDRIJF IS DIT ZODRA…

1 Reactie(s)

WAT EEN ONBESCHOFT BEDRIJF IS DIT ZODRA JE BETAALD HEB KENNEN ZE JE NIET MEER ALLEEN MAAR ELLENDE EN GEVEN ZE DOOR DAT JE ALLES ZELF BESCHADIGD HEB EEN GROOT ADVIES VOOR TOEKOMSTIGE KLANTEN KOOP ER NIETS
VB BEL JE NAAR DE VESTIGING DAN WORDT JE NIET TERUG GEBELD , BEL JE
WEER ZEGGEN ZE DOOD LEUK DAT ZE GEBELD HEBBEN


Ordernummer 47140002139

Geplaatst op 07 mei 2019

Beste meneer De Ron,

Heel erg jammer en uitermate vervelend dat u dit gevoel over ons heeft. Dat is uiteraard zeker niet onze bedoeling! Graag zouden we hierover met u in contact komen en willen u verzoeken om ons hiervoor alstublieft uw (order)gegevens door te geven. Dit kunt u ook aan ons doorgeven in het nog separaat toe te sturen privébericht via Trustpilot. Alvast onze dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Teveel betaald

1 Reactie(s)

Alles goed verlopen met onze badkamer Let op: je betaald bij wooning voor potten multipasta tegellijm en en afdichtpasta Vraag eerst aan de aannemer of hij die wel gebruikt. Wooning neemt de niet gebruikte potten niet terug. Hier staat nu zooi twv 300 euro. Aannemer geeft aan dat hij doorgeeft dat hij deze niet gebruikt maar met zijn eigen spul werkt. Wooning blijft dit in rekening brengen. Niet erg klantvriendelijk.

Geplaatst op 02 mei 2019

Beste heer / mevrouw Bijdam,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review en de feedback die u heeft gegeven.
Graag hadden wij een ordernummer van u gehad zodat wij kunnen nakijken wie de aannemer is die uw badkamer heeft gemonteerd. Mocht u willen dan ontvangen wij deze alsnog graag.

Ondanks het minpunt dat u ervaren heeft willen wij u toch heel veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens & Badkamers

 

Goed

1 Reactie(s)

Goed, persoonlijk advies. Ik had echt het gevoel dat er veel aandacht en tijd was voor mijn wensen en ik heb een keuken gekozen die geheel naar mijn wensen is. M. de Bie was daarnaast ook eerlijk met zijn adviezen en dacht echt mee, zo fijn! Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Geplaatst op 24 april 2019

Beste mevrouw van der Burg,

Dank u wel voor uw mooie positieve review.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de geboden service in het filiaal. Ik ga uw complimenten doorgeven en wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

10 jaar geleden via Wooning badkamer…

1 Reactie(s)

10 jaar geleden via Wooning badkamer laten maken. Lekkage op lekkage. Helaas geen antwoord van Wooning. Nu is een andere aannemer bezig het te vervangen. Hij schrok van hoe het is aangelegd.
Nooit meer Wooning.
Ordernummer is: 2 0645 054500

Geplaatst op 03 april 2019

Beste heer De Graaf,

Spijtig om te vernemen dat u de laatste jaren problemen heeft ondervonden met uw badkamer. Wij betreuren dit zeker want dit mag nooit de bedoeling zijn geweest.
Graag had ik navraag gedaan wat er bekend is bij mijn collega's van de klantenservice maar u heeft helaas geen geldig ordernummer achter gelaten. Mocht u toch nog contact wensen dan zien wij het ordernummer graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens & Badkamers

Wij zijn prima geholpen en geadviseerd…

1 Reactie(s)

Wij zijn prima geholpen en geadviseerd bij Wooning Naaldwijk. Goed overleg, en een prima en goed advies, qua indeling door Wilco. Super geholpen, wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hetgeen wij zeker aan deze adviseur van Wooning te danken hebben, hij dacht echt helemaal met ons mee. Ook de service na levering werd prima opgelost. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over deze zaak en raden het zeer zeker aan om bij dit bedrijf te kopen.

Geplaatst op 11 maart 2019

Beste meneer/mevrouw Knaap,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bij ons bent geslaagd!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Ik heb mijn badkamer in Bergschenhoek…

1 Reactie(s)

Ik heb mijn badkamer in Bergschenhoek gekocht.
Ben zeer tevreden over de verkoopspecialist. Hij nam de tijd en heeft mij ook goed geadviseerd.
Ook alle lof voor de monteurs. Ze werken snel en netjes.
Ik geniet iedere dag van mijn prachtige badkamer.
Wooning is een echte aanrader.

Carla Trumpie

Geplaatst op 03 maart 2019

Beste mevrouw Trumpie,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie 5- sterren review. Wij stellen dit enorm op prijs,
Heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.