Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.3
Op basis van 648 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Zeer tevreden over Wooning Vlaardingen…

1 Reactie(s)

Zeer tevreden over Wooning Vlaardingen zowel sanitair afdeling als keuken Karin van de sanitair afdeling en Ibrahim van de keukens zijn nog mensen die weten waarover ze praten TOP

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Nieuwenhuijzen,

Bedankt voor uw complimenten voor onze collega's, daar zullen ze heel blij mee zijn! Goed om te horen dat u zo tevreden ver ons bent, daar doen we het allemaal voor.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Een goede ervaring met onze vorige…

1 Reactie(s)

Een goede ervaring met onze vorige keuken van 15 jaar geleden. Zeer vriendelijke verkoopster en denkt met je mee.

Geplaatst op 14 oktober 2018

Beste mevrouw van Eijk,

Wat leuk om te lezen dat u nog steeds zo tevreden bent na 15 jaar.
Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goede service en deskundige begeleiding…

1 Reactie(s)

Goede service en deskundige begeleiding en advies.
En heerlijke catering.

Geplaatst op 13 oktober 2018

Beste meneer / mevrouw Peppel,

Bedankt voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Erg leuk en professioneel geholpen…

1 Reactie(s)

Erg leuk en professioneel geholpen mooie zaak en duurzame spullen!!

Geplaatst op 11 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Kaaij,

Bedankt voor deze positieve 4 sterren review, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent!


Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

ik had een goed gevoel bij het…

1 Reactie(s)

ik had een goed gevoel bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken.
ik hoop nu natuurlijk dat het goede gevoel blijvend zal zijn.

Geplaatst op 11 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Jansen-Verbeek,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor het in Wooning gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

In locatie Bergschenhoek hebben we…

1 Reactie(s)

In locatie Bergschenhoek hebben we eerst een prima adviesgesprek gehad met Marcel. Hij gaf ons al een aantal erg bruikbare tips, was erg flexibel en relaxed en was ook duidelijk wat prijstechnisch allemaal haalbaar was. Aangezien we onze cash flow eerst op orde moesten hebben, hadden we ons keukenproject voorlopig in de koelkast gezet :-) Een half jaar verder zijn we weer opnieuw om de tafel gaan zitten met dit keer Alex. Een lot uit de loterij want ook hij was een aangename adviseur: duidelijk en to the point, erg meedenkend en servicegericht. We hebben wat rondjes met hem gelopen in de showroom om alles zo goed mogelijk te kunnen visualiseren. Niet alleen goed voor onze conditie, maar uiteindelijk ook voor onze portemonnee :-)
Van het een kwam het ander en nadat er een geweldige prijs werd aangeboden, konden we daar echt geen nee op zeggen. Ik zou zeggen: DOEN! (nogmaals dank aan Marcel en Alex).

Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste meneer Groot,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

uitstekend geholpen door Marco de Bie,

1 Reactie(s)

uitstekend geholpen door Marco de Bie,
prettig gesprek, goed advies, klasse

Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Bos,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat fijn dat u zo'n fijne ervaring heeft opgedaan bij Wooning Keukens en Badkamers.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

zeer prettig en betrouwbaar

1 Reactie(s)

De verkoper nam alle tijd,luisterde zeer goed naar onze wensen.
en hielp ons door allerlei andere mogelijkheden te laten zien.
En een uiterst prettige behandeling

Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Van der Sluis,

Wat leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons in deze positieve review.
Wij wensen u heel veel plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer vriendelijke mensen denken mee.

1 Reactie(s)

Zeer vriendelijke mensen denken mee.

Geplaatst op 08 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Huizer,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Vertrouwen gedeukt

1 Reactie(s)

Na een goed eerste gesprek in 2017 over de verbouwing van onze badkamer, dat leidde tot de voorlopige order voor een zeer sjiek Artweger bad, besloten we in juni (2018) om er echt serieus werk van te gaan maken. Begin juli alles uitgebreid besproken (Den Haag) en zelfs een periode voor de verbouwing geprikt, en sindsdien wachten we op de offerte. Een vervolgafspraak hebben we afgezegd - want niets binnen. Gebeld, gemaild, nogmaals gebeld en gemaild, en nogmaals. Het is nu oktober. Ontzorgen?- dat wil toch zeggen dat je de klant meeneemt door het proces. Vinger aan de pols houdt. In verbinding blijft. Kennelijk is er niet de capaciteit of het committent om dat te doen. Geeft te denken als het straks echt zover is dat de verbouwing plaats gaat vinden en er tal van 'dingetjes' zullen zijn waar even contact over moet zijn. Ons vertrouwen heeft een hele dikke deuk gekregen! Jammer

Geplaatst op 03 oktober 2018

Geachte heer / mevrouw Rakels,

Spijtig om te horen dat de aankoop van uw badkamer niet naar wens verloopt. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
Uiteraard zal ik mijn collega's in ons filiaal op de hoogte brengen van uw ervaring en vragen of zij contact met u willen opnemen
Hopende dat zij snel uw zorgen weg kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.