Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle ervaringen en/of reviews. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte Wooning klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

9
Op basis van 1965 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Dik tevreden...

1 Reactie(s)

Dik tevreden...

Geplaatst op 23 september 2022

Beste heer Kostwinder,

Fijn dat u dik tevreden bent! Dank u voor de mooie waardering van vijf sterren.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed geholpen!

1 Reactie(s)

Wij zijn op zoek naar een keuken en bijzonder enthousiast en kundig geholpen door Dennis van der Weck. Hij denkt enorm goed met je mee en door zijn visie kregen we een hele andere kijk op het indelen van de gehele ruimte ( kamer- en keukengedeelte) en kunnen daardoor de keuken plaatsen waar we eigenlijk naar op zoek waren.

Geplaatst op 21 september 2022

Beste Ellen,

Dat is nog eens een mooie beoordeling om te lezen. Dank u wel hiervoor.
Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en fijn om te zien dat onze collega u zo goed heeft kunnen adviseren met de keuken en de indeling van uw kamer- en keukengedeelte.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Alle materialen zijn conform de…

1 Reactie(s)

Alle materialen zijn conform de gemaakte afspraken geleverd

Geplaatst op 21 september 2022

Beste mevrouw Kruitbosch,

Dit is altijd goed om te horen. Dank u wel voor de mooie review en waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Erg blij

1 Reactie(s)

We zijn zeer tevreden over de montage van de keuken en alles wat eromheen gepland moest worden. We zijn blij met Wooning. Een prachtige keuken met alles erop en eraan.

Geplaatst op 19 september 2022

Beste meneer/mevrouw Haan,

Wat heerlijk om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer goed geholpen bij Wooning

1 Reactie(s)

Vandaag zeer goed geholpen door verkoper Patrick Hendrikse. We werden goed ontvangen met koffie en appeltaart en met Patrick zijn kundige hulp, hebben we alles kunnen uitzoeken en zijn we dezelfde dag naar tevredenheid overeen gekomen.

Geplaatst op 17 september 2022

Beste heer Verbeek,

Gefeliciteerd met uw aankoop!
Dank u wel voor de mooie complimenten en top waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima ervaring bij Wooning

1 Reactie(s)

Prima ervaring bij Wooning! Zeer prettige verkoper die alle tijd en aandacht voor ons heeft genomen. In de tussentijd werden we verzorgd met koffie en broodjes. Fijne zaak, kwaliteit en vriendelijk personeel.

Geplaatst op 15 september 2022

Beste meneer Ritter,

Dank u voor deze mooie complimenten, wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

De beste verkoper die ik meemaakt ooit…

1 Reactie(s)

De beste verkoper die ik meemaakt ooit echt een topper geduldig en zeer attent????????????

Geplaatst op 14 september 2022

Beste Guilherme,

Dank u voor de mooie complimenten, dat zal mijn collega fijn vinden om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Deskundig te woord gestaan

1 Reactie(s)

Deskundig te woord gestaan. En mooi dat onderdelen na 10 jaar nog geleverd kunnen worden

Geplaatst op 14 september 2022

Beste Pieter,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze vijf sterren review.

Met vriendelijke groet,

Margo Winter - Wooning Keukens en Badkamers

 

Heldere communicatie

1 Reactie(s)

Heldere communicatie, snelle en nette levering. Samen alles gecontroleerd.

Geplaatst op 09 september 2022

Beste meneer/mevrouw Storm,

Fijn om te horen dat u deze prettige ervaring met ons heeft!

Met vriendelijke groet,

Jody van Veelen- Wooning Keukens en Badkamers

 

goed resultaat 8 met minpuntje

1 Reactie(s)

bij het kopen in de winkel goede uitleg over producten en tips wat wel en niet kan
aannemer via winkel
tussendoor controle via winkel
eindcontrole via winkel
prima eindresultaat
-/- teveel bestelde tegels door winkel uitgerekend (20%) +/- E 500.00 niet retour

Geplaatst op 09 september 2022

Beste Wanda,

Goed resultaat ondanks het minpunt over de tegels. Dank u wel voor het delen van uw ervaringen!
Mocht u nog vragen hebben over de tegels, neemt u dan svp contact op met met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.