Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.4
Op basis van 654 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Snel en vakkundig

1 Reactie(s)

Snel en vakkundig

Geplaatst op 12 November 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Goed behandeld zat klein foutje met…

1 Reactie(s)

Goed behandeld zat klein foutje met keukenlade probleem is opgelost.vind alleen dat er bij de onderdelen weinig beschrijving bij is Hoe je het moet monteren

Geplaatst op 12 November 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Indien er voor u nog onduidelijkheden zijn kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze afdeling klantenservice, zij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Proffesioneel en toch vertrouwd.

1 Reactie(s)

Fantastische klantbehandeling. Ik raadt dit bedrijf zeker aan aan familie en vrienden, erg klantvriendelijk en deskundig. Gaf ons een zeer prettig gevoel.

Geplaatst op 07 November 2018

Beste meneer Van Aggelen,

Een prettig gevoel, fantastische klantbehandeling, klantvriendelijke en deskundig. Heel erg bedankt voor deze mooie complimenten! Daar doen we we het allemaal voor.
Van harte gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Prima

1 Reactie(s)

Paar onverwachte dingen bij definitief maken. Verder oke.

Geplaatst op 06 November 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review en het delen van uw ervaring.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

In de winkel werd alle tijd genomen

1 Reactie(s)

In de winkel werd alle tijd genomen, goede informatie gegeven en meegedacht. Er was wat misverstand over de mogelijkheid een deel van de plinten te verlagen. Dat is opgelost door de monteur, een echte vakman!

Geplaatst op 04 November 2018

Beste meneer/mevrouw Meulman,

Wat fijn om te horen dat uw keuken uiteindelijk helemaal naar wens gemonteerd is.
Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze mooie 4 sterren beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Top bedrijf!

1 Reactie(s)

Wij waren super geholpen! Zou het zeker aanraden om bij Wooning de keuken, badkamer en tegels uit te zoeken!

Geplaatst op 03 November 2018

Beste meneer / mevrouw Lijke,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review. Leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons in deze review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

We zijn erg tevreden met onze Wooning…

We zijn erg tevreden met onze Wooning doucheproducten! We raden Wooning aan iedereen aan.

Geplaatst op 02 November 2018
 

Hele goede communicatie vanuit Wooning…

1 Reactie(s)

Hele goede communicatie vanuit Wooning naar de klant.
Ook nadat de keuken gekocht was en er later nog aanpassingen nodig waren. Goede service en communicatie.

Leveranciers netjes en correct bezig.

Fantastische service van de monteur. Hij overlegt en denkt goed mee als er zich problemen voordoen/ dreigen voor te doen. En hij heeft zeer goede uitleg over alles wat hij doet. Ruimt alles goed en netjes op.

En de "vuilophaaldienst" is ook netjes en correct bezig.

Al met al : alles super

Geplaatst op 31 October 2018

Beste meneer/mevrouw Bubberman,

Alles super! Dat is een mooie samenvatting. Heel erg leuk om te lezen dat u over de communicatie, service, leveranciers en de montage helemaal tevreden bent. Gefeliciteerd met uw nieuwe aankoop en heel veel kookplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer klantgericht en vriendelijk

1 Reactie(s)

Zeer klantgericht en vriendelijk. Ze denken met je mee.

Geplaatst op 31 October 2018

Beste meneer / mevrouw Joormann,

Bedankt voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

Zeer deskundig en vriendelijke…

1 Reactie(s)

Zeer deskundig en vriendelijke geholpen. Er werd heel goed meegedacht..

Geplaatst op 30 October 2018

Beste meneer/mevrouw Pooyan,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.