Laat weten wat je van Wooning vindt met een review
Terug
Sluiten

Ervaringen van klanten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent

De aankoop van een nieuwe badkamer of keuken is iets wat je niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andee klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vind je een ovezicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning klanten. Wij zijn ook benieuwed naar jouw ervaringen met Wooning.

Ervaringen van klanten

Wij houden u graag tevreden!

8.1
Op basis van 667 klantenervaringen

De aankoop van een nieuwe keuken of badkamer is iets wat u niet vaak ervaart daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Wooning te lezen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle ervaringen en/of reviews van Wooning.
Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Wooning.

 

Teveel betaald

1 Reactie(s)

Alles goed verlopen met onze badkamer Let op: je betaald bij wooning voor potten multipasta tegellijm en en afdichtpasta Vraag eerst aan de aannemer of hij die wel gebruikt. Wooning neemt de niet gebruikte potten niet terug. Hier staat nu zooi twv 300 euro. Aannemer geeft aan dat hij doorgeeft dat hij deze niet gebruikt maar met zijn eigen spul werkt. Wooning blijft dit in rekening brengen. Niet erg klantvriendelijk.

Geplaatst op 02 mei 2019

Beste heer / mevrouw Bijdam,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review en de feedback die u heeft gegeven.
Graag hadden wij een ordernummer van u gehad zodat wij kunnen nakijken wie de aannemer is die uw badkamer heeft gemonteerd. Mocht u willen dan ontvangen wij deze alsnog graag.

Ondanks het minpunt dat u ervaren heeft willen wij u toch heel veel plezier wensen met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens & Badkamers

 

Goed

1 Reactie(s)

Goed, persoonlijk advies. Ik had echt het gevoel dat er veel aandacht en tijd was voor mijn wensen en ik heb een keuken gekozen die geheel naar mijn wensen is. M. de Bie was daarnaast ook eerlijk met zijn adviezen en dacht echt mee, zo fijn! Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Geplaatst op 24 april 2019

Beste mevrouw van der Burg,

Dank u wel voor uw mooie positieve review.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de geboden service in het filiaal. Ik ga uw complimenten doorgeven en wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Kolster - Wooning Keukens en Badkamers

 

10 jaar geleden via Wooning badkamer…

1 Reactie(s)

10 jaar geleden via Wooning badkamer laten maken. Lekkage op lekkage. Helaas geen antwoord van Wooning. Nu is een andere aannemer bezig het te vervangen. Hij schrok van hoe het is aangelegd.
Nooit meer Wooning.
Ordernummer is: 2 0645 054500

Geplaatst op 03 april 2019

Beste heer De Graaf,

Spijtig om te vernemen dat u de laatste jaren problemen heeft ondervonden met uw badkamer. Wij betreuren dit zeker want dit mag nooit de bedoeling zijn geweest.
Graag had ik navraag gedaan wat er bekend is bij mijn collega's van de klantenservice maar u heeft helaas geen geldig ordernummer achter gelaten. Mocht u toch nog contact wensen dan zien wij het ordernummer graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Webcare Wooning Keukens & Badkamers

Wij zijn prima geholpen en geadviseerd…

1 Reactie(s)

Wij zijn prima geholpen en geadviseerd bij Wooning Naaldwijk. Goed overleg, en een prima en goed advies, qua indeling door Wilco. Super geholpen, wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hetgeen wij zeker aan deze adviseur van Wooning te danken hebben, hij dacht echt helemaal met ons mee. Ook de service na levering werd prima opgelost. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over deze zaak en raden het zeer zeker aan om bij dit bedrijf te kopen.

Geplaatst op 11 maart 2019

Beste meneer/mevrouw Knaap,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bij ons bent geslaagd!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Ik heb mijn badkamer in Bergschenhoek…

1 Reactie(s)

Ik heb mijn badkamer in Bergschenhoek gekocht.
Ben zeer tevreden over de verkoopspecialist. Hij nam de tijd en heeft mij ook goed geadviseerd.
Ook alle lof voor de monteurs. Ze werken snel en netjes.
Ik geniet iedere dag van mijn prachtige badkamer.
Wooning is een echte aanrader.

Carla Trumpie

Geplaatst op 03 maart 2019

Beste mevrouw Trumpie,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie 5- sterren review. Wij stellen dit enorm op prijs,
Heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vriendelijk

1 Reactie(s)

Vriendelijk, gastvrijheid.

Geplaatst op 02 maart 2019

Beste meneer/mevrouw Gurcan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze mooie 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Badkamer

1 Reactie(s)

We hebben onze badkamer in de Megastore Den Haag gekocht.
Samen met Wendy Tempelaar hadden we onze badkamer ontworpen.
Onze badkamer werd netjes op de afgesproken dag afgeleverd.
Met de chauffeur werd alles doorgenomen of dat alles aanwezig is.
Alles was netjes verpakt, onze badkamer hebben we zelf geplaatst.
Maar hij is vele malen mooier dan in het ontwerp, wat een badkamer is het geworden. Wij zijn in ieder geval dik tevreden over het hele traject, van kopen tot levering.

Geplaatst op 18 februari 2019

Beste heer Bolleboom,

Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie review. Wij stellen dit enorm op prijs.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Met vriendelijke groet,

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

 

Vanaf het eerste contact met Wooning in…

1 Reactie(s)

Vanaf het eerste contact met Wooning in Naaldwijk is mij duidelijk geworden dat de klant op nummer 1 staat. Het advies is heel vak bekwaam gedaan en ook heel klantvriendelijk. Daarna was het wachten op het plaatsen van de keuken. Alles volgens afspraak ik werd keurig een dag van te voren gebeld en op het afgesproken tijd- stip kwam de monteur aan. Deze monteur Vincent Booms was een zeer bekwaam vakman alle werkzaam heden zeer kundig gedaan.het was een geweldige ervaring om met het bedrijf Wooning zaken te doen. Nogmaals bedankt voor het voortreffelijke werk. SUPER !!!!!!!

Geplaatst op 23 januari 2019

Beste meneer/mevrouw Kuylaars,

Wat een super positieve beoordeling, heel hartelijk bedankt hiervoor. Helemaal tevreden vanaf het eerste contact in ons filiaal tot en met de montage van uw keuken, daar doen we het allemaal voor. Wij wensen u heel veel kookplezier toe in uw mooie nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

 

Wooning in Vlaardingen, uitstekend geholp...

1 Reactie(s)

Wij zijn door Ibrahim geholpen in filiaal Vlaardingen. Wat zijn wij super goed geholpen door hem. Ik kan iedereen aanbevelen om daar met hem in gesprek te gaan voor hun toekomstige keuken.

Ibrahim luisterde echt naar onze wensen en liet dat ook terugkomen in de tekening. Hij liet ook alles zien zodat we een goed beeld kregen hoe het eruit zal zien. Wat we ook fijn vonden is dat hij meedacht met ons en wees op de voor- en nadelen.

Wij zijn na 2 andere keukenboeren (koak design en Tielemans) op aanraden van een collega bij wooning terechtgekomen. In het weekend is Corrie in de keuken bezig en wij mochten toen genieten van een heerlijk huisgemaakt kommetje uiensoep van d'r.

De levering staat ergens rond week 17/18 maar daar verwacht ik geen schokkende wijzigingen. Wij hebben er volste vertrouwen erin dat het allemaal goed komt.

Ik hoop dat Ibrahim ook vanuit het hoofdkantoor een erkenning en een bedankje krijgt voor zijn inzet. :)

@Ibrahim, tot na de inmeting!

Groeten,
Dogac

Geplaatst op 22 januari 2019

Beste meneer Akdag,

Wat een mooie warme review, niet alleen mooie woorden voor mijn collega Ibrahim maar ook voor Corrie die graag goed zorgt voor de inwendige mens in onze showroom.
Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken en u voor Wooning Keukens en Badkamers een ambassadeur blijft zoals u nu bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Heusden - Wooning Keukens en Badkamers

 

Levering slechte zaak

1 Reactie(s)

Over Dion van het filiaal Vlaardingen niets dan lof. Uitgebreid de tijd genomen en zeer vriendelijk.
De levering ben ik uiterst ontevreden over. De levering zou vrijdag 14 december plaatsvinden en op woensdag 12 december krijg ik te horen dat de wastafel met zuil en kraan niet bij die levering zit. De loodgieter is natuurlijk al besteld en omdat het niet mogelijk is om de hele levering uit te stellen tot de wastafel door de leverancier geleverd is, zodat alles wel tegelijk geleverd kan worden is de ene optie om de rest van de badkamerspullen in mijn slaapkamer te laten staan tot de wastafel geleverd wordt, of het laten plaatsen door de loodgieter en deze dus nog een keer extra terug moet komen om de wastafel te plaatsen.

Geplaatst op 12 december 2018

Beste Merel,

Spijtig om te lezen dat de levering van uw badkamer niet geheel vlekkeloos is verlopen. Dit is zeker nooit onze intentie geweest waarvoor ook onze oprechte excuses.
Ik heb begrepen dat het artikel 19.12 geleverd. Wij zullen uw bevindingen meenemen in ons verbetertraject zodat soort gelijke zaken in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Ondanks alles hoop ik dat u toch kan gaan genieten van uw nieuwe badkamer.

Inge Cornelissen - Wooning Keukens en Badkamers

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.