Terug
Sluiten
image

NU NÓG MEER WOONING VOOR JE GELD

25% korting op keukens en badkamers

Wow! Deze week ontvang je 25% korting op al onze keukens en badkamers. Dat is nu wel heel erg veel Wooning voor je geld.
Alle reden dus om een van onze vestigingen te bezoeken.

Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen. Wij maken graag van je huis een echte Wooning!

JURA KOFFIEAUTOMAAT

Supersnel en met optimaal gebruiksgemak bereidt deze Jura koffieautomaat perfecte koffie. Deze koffieautomaat heeft een eenvoudig bedieningsconcept dankzij het tekstdisplay en draaiknop. Kenmerkend voor de machine is het klassieke design dat met hoogwaardige details een nieuwe uitstraling heeft gekregen. De AromaG2 molen met snijhoek maalt de bonen tot de ideale maalgraad, met behoud van het volle aroma. De technisch en ergonomische geoptimaliseerde Easy Cappuccinatore zorgt tot slot voor licht en luchtig melkschuim.

 

 

 

 

 *Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden. Jura koffieautomaat cadeau bij aankoop van een keuken of badkamer. Actie is geldig t/m a.s. zondag 24 maart.

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK