Jura koffieautomaat cadeau
Terug
Sluiten
image

10 DAGEN ACTIE: 10% EXTRA KORTING

en ontvang nu bij aankoop een Jura koffieautomaat t.w.v. € 795,- cadeau

Van 14 t/m 24 februari profiteer je 10 dagen lang van 10% extra korting op alles! Maar dat is nog niet alles, want tijdens de actie 10-daagse krijg je bij aankoop van een keuken of badkamer een Jura koffieautomaat t.w.v. € 795,- cadeau! 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari is onze Megastore (5.000m²) in Bergschenhoek speciaal voor jou tot 22.00 uur geopend. Chefkoks bereiden dan de heerlijkste hapjes voor je in onze keuken. Maak snel een afspraak en zorg dat je deze unieke kans niet aan jouw neus voorbij laat gaan.

Alle reden dus om een van onze vestigingen te bezoeken. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen.

JURA KOFFIEAUTOMAAT

Supersnel en met optimaal gebruiksgemak bereidt deze Jura koffieautomaat perfecte koffie. Deze koffieautomaat heeft een eenvoudig bedieningsconcept dankzij het tekstdisplay en draaiknop. Kenmerkend voor de machine is het klassieke design dat met hoogwaardige details een nieuwe uitstraling heeft gekregen. De AromaG2 molen met snijhoek maalt de bonen tot de ideale maalgraad, met behoud van het volle aroma. De technisch en ergonomische geoptimaliseerde Easy Cappuccinatore zorgt tot slot voor licht en luchtig melkschuim. 

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK