Terug
Sluiten

KitchenAid Nespresso + waterkoker cadeau

bij aankoop van een keuken of badkamer

Bij Wooning ontvang je nu een KitchenAid Nespresso + KitchenAid waterkoker t.w.v. €620,- cadeau bij aankoop van jouw nieuwe keuken of badkamer. Kom langs in één van onze vestigingen en profiteer! Met deze actie is het wel heel erg voordelig om van jouw huis een Wooning te maken. 

Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen. 

KitchenAid Nespresso

De KitchenAid Artisan Nespresso combineert de kwaliteit van Nespresso-koffie met het superieure design van KitchenAid. Kies één van de zes volume en sterkte instellingen en ervaar thuis de smaak van professionele koffie uit een koffiebar met de stijlvolle, stevige en gemakkelijk te onderhouden KitchenAid Nespresso.

KitchenAid Waterkoker 

Een mooi en modern ontwerp dat je aanrecht een tijdloze en elegante uitstraling geeft. De op snelheid gebouwde KitchenAid Artisan Waterkoker kookt het water stilletjes in een paar minuten. Je kunt met deze waterkoker de temperatuur van het water naar wens regelen van 50°C tot 100°C om het beste uit je thee of kruidendrank te halen.

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK