Terug
Sluiten
image

Wereld Cup Weken bij Wooning

KitchenAid Nespresso & cups cadeau

Het zijn de Wereldcup Weken bij Wooning! Dat betekent volop voordeel tijdens het WK Voetbal. Je ontvangt nu 35% korting op keukenapparatuur en 35% korting op sanitair. Maar dat is nog niet alles, want tijdens de Wereldcup Weken krijg je een KitchenAid Nespresso & Nespresso cups cadeau bij aankoop van jouw nieuwe keuken of badkamer. Kom langs in één van onze vestigingen en profiteer! Met deze actie is het wel heel erg voordelig om van jouw huis een Wooning te maken.

Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen.

KitchenAid Nespresso

De KitchenAid Artisan Nespresso combineert de kwaliteit van Nespresso-koffie met het superieure design van KitchenAid. Kies één van de zes volume en sterkte instellingen en ervaar thuis de smaak van professionele koffie uit een koffiebar met de stijlvolle, stevige en gemakkelijk te onderhouden KitchenAid Nespresso. Nu een KitchenAid Nespresso en Cups cadeau bij aankoop van een keuken of badkamer. 

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK