Actie
Terug
Sluiten
image

Het dak gaat eraf bij Wooning!

Nu 25% korting op keukens & badkamers !

Bij Wooning profiteer je nu van 25% korting op jouw nieuwe keuken of badkamer. Deze actie loopt tot en met zondag 4 maart. Kom langs in één van onze vestigingen en profieer! Met deze actie is het wel heel erg voordeling om van jouw huis een Wooning te maken. 

Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben, raden we je aan om een afspraak in te plannen. 

Gratis toegang voor de Zesdaagse in Rotterdam

Zes dagen spektakel in Rotterdam - 4 t/m 9 januari

Wooning is de trotse hoofdsponsor van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar. Van donderdag 4 tot en met dinsdag 9 januari 2018 komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen.

Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!

Tijdens dit VIP weekend krijg je bij aankoop van een keuken of badkamer gratis toegangskaartjes voor de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Een garantie voor een leuke avond uit! 

 

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK