Terug
Sluiten
image

Het dak gaat eraf bij Wooning!

Alleen dit weekend : 35% korting op sanitair & keukenapparatuur

Wij nodigen je van harte uit voor onze speciale VIP avond op vrijdag 15 december. Wij zijn, exclusief voor jou, tot 23.00 uur geopend en koks bereiden de lekkerste hapjes. Daarnaast ontvang je gedurende dit hele weekend een exclusief VIP aanbod: 35% korting op keukenapparatuur + gratis keukenmontage en 35% korting op sanitair bij aankoop van een keuken of badkamer. 

Als extraatje krijg je ook een cheque van Coolblue t.w.v. € 250,-. Een leuk kerstcadeau dachten wij zo! Let op : Deze actie geldt slecht tot en met 17 december. 

Gratis toegang voor de Zesdaagse in Rotterdam

Zes dagen spektakel in Rotterdam - 4 t/m 9 januari

Wooning is de trotse hoofdsponsor van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar. Van donderdag 4 tot en met dinsdag 9 januari 2018 komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen.

Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!

Tijdens dit VIP weekend krijg je bij aankoop van een keuken of badkamer gratis toegangskaartjes voor de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Een garantie voor een leuke avond uit! 

 

Wil je deze actie niet mislopen?

Wil je er zeker van zijn dat je deel kan nemen aan deze actie? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak in. Zo ben je er zeker van dat de adviseur alle tijd voor je heeft!

  • GEHEEL VRIJBLIJVEND
  • AFSPRAAK OOK NA SLUITINGSTIJD EN BIJ JOU THUIS MOGELIJK
  • Wij ZIJN GEOPEND TOT 23.00 uur!