Wooning Montage en installatie

Met 7 vestigingen in het Westland biedt Wooning alles op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Niet alleen hebben wij een groot assortiment, u kunt iedere keuken of badkamer ook volledig naar wens én budget aanpassen, want bij ons vindt u ook alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Daarbij wordt u uitgebreid en persoonlijk geadviseerd door onze keuken- en badkamerspecialisten. Zij helpen u met het ontwerpen en bestellen en regelen vakkundige montage en installatie via onze service monteurs.

Dus u ziet, u komt er altijd uit met Wooning!

Wat kunt u verwachten?

Wooning Montage en installatie

Vakkundige montage en installatie van uw badkamer, keuken of tegelvloer

Ons eigen montagebedrijf zorgt voor de perfecte plaatsing van uw nieuwe keuken of badkamer. En doordat we een projectmanager aanwijzen die het gehele traject begeleid, heeft u constant een aanspreekpunt die al uw vragen kan beantwoorden. De projectmanager heeft contact met zowel de keuken- als de badkamermontagedienst. U wordt dus niet telkens gebeld door een andere monteur gebeld. De montage van van uw keuken en badkamer stemmen we uiteraard op elkaar af. Zo ontzorgen we waar we maar kunnen.

De Wooning monteurs voor uw keuken en/of badkamer.

Wat is er mooier dan van een 3d tekening en een stapel dozen die ene ultieme droomkeuken of droombadkamer te creëren? Want ook al zijn de tekeningen nog zo mooi, een keuken of badkamer wordt pas echt een keuken of badkamer als onze monteurs zijn langs geweest. En mocht er onverhoopt toch nog iets mankeren aan een keuken, dan hebben we altijd nog gespecialiseerde servicemonteurs in dienst! Bij ons gaat het namelijk niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. En om die kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen, worden al onze monteurs door ons zelf opgeleid. Dit gebeurt zowel op communicatief als op technisch vlak!

De Wooning Klantenservice

Mocht er onverwachts toch een montagefout zijn, of bent u ergens niet tevreden over, dan kunt u altijd terecht op onze klantenservice. Op onze afdeling klantenservice werken enthousiaste medewerkers, die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze medewerkers zullen deskundig, creatief en klantvriendelijk uw vragen en klachten oplossen. Net zoals bij de rest van de organisatie, is het doel van de klantenservice de keuken 100% in orde te maken en de klant tevreden te houden.

U kunt bij ons altijd uw service- of garantie vraag plaatsen, als er iets mankeert aan uw keuken of badkamer. Ook als u een badkamer of keuken klacht heeft over onze medewerker, een offerte of een winkel, kunt u bij ons terecht. Wij nemen dan spoedig contact met u op!