Wooning Alle kleuren,stijlen en prijsklassen

Met 7 vestigingen in het Westland biedt Wooning alles op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Niet alleen hebben wij een groot assortiment, u kunt iedere keuken of badkamer ook volledig naar wens én budget aanpassen, want bij ons vindt u ook alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Daarbij wordt u uitgebreid en persoonlijk geadviseerd door onze keuken- en badkamerspecialisten. Zij helpen u met het ontwerpen en bestellen en regelen vakkundige montage en installatie via onze service monteurs.

Dus u ziet, u komt er altijd uit met Wooning!

Wat kunt u verwachten?

Wooning Alle kleuren,stijlen en prijsklassen

Uw keuken of badkamer leverbaar in alle kleuren, stijlen en prijsklassen

U brengt dagelijks veel tijd door in uw wooning, ook in uw keuken en badkamer. Een prettige aangename sfeer waarin u zich thuisvoelt is een belangrijke basis en moet aansluiten op de rest van uw interieur. Bij Wooning vindt u enorm veel mogelijkheden om uw ideeën vorm te geven. Zo vindt u bij Wooning een enorme verscheidenheid aan keukens, badkamers en tegels. Allemaal onder 1 dak en overzichtelijk bij elkaar. De verschillende kleuren, stijlen en vele opties zullen u inspireren en u laten zien dat er bij Wooning meer mogelijk is dan u denkt! En dat is dus altijd prettig combineren.

Keuzevrijheid in kleurgebruik

Zo heeft u bij Wooning een enorme keuzevrijheid in het kleurgebruik. Want al onze badkamers en keukens die u ziet op de website zijn in meerdere kleuren leverbaar. U kunt hierbij denken aan de kleur van de kastdeuren, maar ook de kleur van uw werkblad of tegels. U kunt dus varieren met een breed palet aan kleuren en materialen. Maar ook de ton-sur-ton kleurstelling wint snel terrein, zoals een gebroken wit werkblad op een ijswitte onderkast. Welke kleur u zoekt, u komt er altijd uit bij Wooning. En om ervoor te zorgen dat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd, kunt u door de adviseur een 3D tekening op maat laten maken. Dan kunt meteen zien of de kleuren die u heeft gekozen past bij bijv. de tegelvloer of kleur van uw muren.

Aanbod in diverse badkamer- en keukenstijlen

Bij Wooning vindt u alle uiteenlopende stijlen onder 1 dak. Van klassiek tot modern, van greeploos design tot landelijke allure en van hoekkeuken tot kookeiland. Iedere keukenstijl kunt u bij onze vinden. Maar ook op het gebied van sanitair en badkamer vindt u grote verscheidenheid. Kiest u voor het comfort van een stoomcabine, een sunshower of een wirlpool? U zegt het maar. Klassiek tot een trendy badkamer, of van een romantische sfeer naar een strakke design look; door de combinaties van tegels en sanitair kan u iedere stijl maken die u wenst.

Alle prijsklassen voor ieders budget

Of u nu weinig of veel wilt besteden aan uw nieuwe keuken, badkamer of tegels, voor ieders budget heeft Wooning een passend aanbod. Zo heeft u een standaard keuken of badkamer al vanaf 2.700,- tot een handgemaakte persoonlijke keuken- of badkamerstijl in de allerhoogste prijsklasse. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Daarbij hebben we voor de mensen met een kleine beurs prachtige actie keukens; voor weinig geld de beste keukenkwaliteit dat Wooning te bieden heeft. Maar ook als u veel wilt besteden, kunnen we u voorzien van handgemaakte keukens en badkamers. Door het brede aanbod van Wooning kunnen we perfect aan uw wensen of eisen voldoen.

Dus wat u zoekt, welke kleuren u wilt, in welke stijl en prijsklasse, u komt er altijd uit bij Wooning!