Terug
Sluiten

Wil je deze keuken graag in het echt zien? Kom dan langs in onze vestiging. Om er zeker van te zijn dat deze keuken in de tussentijd niet aan iemand anders wordt verkocht, kan je gratis online reserveren. Reserveren doe je door onderstaand formulier in te vullen. Reserveren is altijd vrijblijvend én gratis - je zit dus nergens aan vast. Nadat je de keuken hebt gereserveerd kun je zelf een dag kiezen waarop je in alle rust de keuken kunt komen bekijken. 

Is de keuken toch niet wat je zoekt? Dan blijft de de keuken gewoon in de verkoop. Ben je wel tevreden over de keuken dan bekijken we samen hoe we de afhandeling kunnen regelen. 

 

  • alle keukens zijn inclusief apparatuur
  • direct mee te nemen
  • aanpassen is mogelijk

Deze keuken is ook te zien in

Ja, reserveer deze showroomkeuken

Wat is je naam?
Onder welke naam kunnen wij deze keuken vasthouden?
Wat zijn je contactgegevens?
Hoe kunnen we je bereiken?
Nieuwsbrief

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Dé keukenspecialist van Rotterdam en omstreken

Voor jouw nieuwe keuken kun je altijd terecht bij Wooning; al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan keukens, inbouwapparatuur en diverse werkbladen vind je jouw droomkeuken. Van landelijke tot industriële keukens en van modern tot een klassiek design, bij Wooning vind je het allemaal. Niet alleen kun je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren, maar ook bieden wij verschillende prijsklassen aan bij Wooning. Zo ben je zeker van de juiste keuze voor een nieuwe keuken die binnen jouw budget past.

Wat kost een nieuwe keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is het handig om te weten wat jouw keukenwens kost. Met de online Budgetplanner van Wooning heb je binnen enkele minuten een prijsindicatie – zonder rekenmachine. 

  • GRATIS TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG
  • STEL JE EIGEN KEUKEN SAMEN EN ONTVANG DIRECT EEN PRIJS

Bekijk dit model in de showroom

Je bent altijd welkom bij Wooning