Terug
Sluiten
image

Keukenspecialist Wooning

Met al ruim 50 jaar ervaring is Wooning dé keukenspecialist in Rotterdam en omstreken. Op zoek naar een keuken? Er komt veel kijken bij het kopen van een keuken, maar dankzij onze adviseurs vind je altijd wat je zoekt en kun je nog jarenlang genieten van je keuken. Bezoek een van onze zes vestigingen, waar onze specialisten je graag helpen en al je vragen kunnen beantwoorden.

Adviseurs die meedenken

Bij Wooning gaan we net een stapje verder dan slechts advies geven. Onze adviseurs denken echt met je mee. Ze beschikken over veel kennis en kunde en hebben oog voor detail. Dankzij de combinatie van deze kennis en kunde én een persoonlijke benadering, heb jij straks jouw droomkeuken. 

Inspiratie opdoen

Onze keukenspecialisten staan er niet alleen om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van praktische informatie. Bij gebrek aan inspiratie kunnen zij jou een zetje in de goede richting geven. Ze denken met je mee in kleuren, stijlen en prijsklassen. Hierdoor wordt het keuken koopproces niet alleen leuk, maar ook makkelijker.
 

 

Uitgebreid assortiment

Wooning heeft een ruim aanbod aan keukens. In onze showrooms kun je rustig rondkijken en je laten inspireren. Hier kun je uiteraard altijd onze specialisten om advies vragen. Samen met jou kijken ze naar de mogelijkheden voor jouw ideale droomkeuken.

Bezoek onze showrooms

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist in Rotterdam en omstreken. Er is een ruime keuze aan A-merken, waardoor je vrijwel altijd vindt wat je nodig hebt. Maak voor een deskundig advies op maat een afspraak in onze showrooms met een van onze specialisten. Zij bieden persoonlijke hulp en inspiratie.