Terug
Sluiten
Miyata keuken Wooning
Miyata keuken Wooning
Miyata keuken Wooning
Miyata
€ 9.330
Zoals opgesteld

Miyata

Deze moderne mat zwarte keuken met cognac-kleurige oud-eiken kasten heeft alle trends van nu. De mat zwarte kleur geeft een moderne en strakke uitstraling, maar juist door dit te combineren met de oud-eiken houten keukenkasten zorgt dit voor een mooi contrast. Dit geeft de keuken warmte en zorgt voor een sfeervol geheel. De kastenwand beschikt over hoge kasten met koelkast. Door greeploos en grepen met elkaar te combineren geeft dit eens speels effect.

De keuken beschikt over zwarte AEG apparatuur en een zwarte spoelbak met zwarte kraan. de afzuigkap is mooi verwerkt in een van de bovenkasten, waardoor deze bijna niet zichtbaar is. Daarnaast heeft deze keuken een composieten keukenblad met achterwand. Zowel op de houten plank boven de spoelbak (ook leuk voor decoratie) als in de bovenkasten is voldoende opbergruimte voor glazen en servies.

Zwarte AEG apparatuur
Inductie kookplaat
Composieten werkblad
Greeploos i.c.m. grepen
Afzuigkap verwerkt in bovenkast

Interesse in deze keuken?

Binnenkijken bij onze klanten

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE