WOONING Wooning Numansdorp

Industriestraat 31
3281 LB Numansdorp
0186-653700

4000 m2 grote showroom

Op afspraak bij uw thuis

Vaste projectleider tijdens leveringproces

KOM LANGS IN Wooning Numansdorp!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Zie aangepaste openingstijden

Aangepaste Openingstijden

Wooning Numansdorp staat voor u klaar.

Ook in het mooie Numansdorp, gelegen in de Hoeksche Waard aan het Hollandsch Diep, staat een vestiging van Wooning. De winkel ligt in de buurt van Intratuin, Nuance Design, Konijnendijk en Karwei. Met uitzicht op de begraasde dijken van de polder zoekt u hier uw nieuwe keuken of badkamer uit d.m.v. one stop shopping. Met 4000 m2 grote showroom is het de compleetste van de gehele Hoeksche Waard en de Eilanden. U kunt er terecht voor zowel een nieuwe keuken, nieuw sanitair als nieuwe tegels: 1 plek waar u direct alles vindt. Volop inspiratie dus om uit te vinden welke stijl u het meeste aanspreekt. Dat biedt dus tevens projectmogelijkheden voor corporaties, bouwbedrijven, vakantieparken en zorginstellingen.

Zelf rondkijken kan natuurlijk altijd. Maar als u een persoonlijke afspraak wilt hebben met een van onze ervaren adviseurs (zonder uitzondering met meer dan 20 jaar ervaring!) kan dat ook. Zij zijn namelijk op de hoogte van de laatste trends in stijl en sanitair en delen deze van harte met u.

Van alle gemakken voorzien

Parkeer uw auto voor de deur en onze gastvrouw ontvangt u met koffie, thee en iets lekkers. Komt u rond lunchtijd? Eet lekker een kop soep met ons mee. Terwijl de kinderen opgevangen worden in de speelhoek kunt u ongestoord uw wensen bespreken. Samen met de adviseur maakt u een 3D-ontwerp voor uw nieuwe badkamer of keuken. Heeft u liever bij u thuis een afspraak dan is dat ook geen punt. We meten dan meteen de ruimte voor u op.

Schaft u in een keer een keuken, badkamer en tegels aan? Dan heeft u gedurende het gehele proces uw eigen vaste projectleider. Persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Kom langs dus langs bij deze prachtig gelegen showroom. Wij staan voor u klaar!

 
Plan Uw Route
{}