Wooning Wellness Jacuzzi's en Bubbelbaden

Bij Wooning vindt u naast keukens, badkamers en tegels ook een uitgebreid assortiment aan Wellness artikelen. Hiermee kunt u uw badkamer omtoveren tot een oase van pure wellness. Ideaal als u wilt ontspannen of om bij te komen.

U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze van jacuzzi's en bubbelbaden, maar ook voor sauna's en stoomcabines zijn wij de ideale partner voor uw wellness. Buiten naast uw jacuzzi ook genieten van een zomerse versnapering? Wat dacht u van onze collectie Boretti buitenkeukens? Ideaal voor tijdens de zomerse avonden.

Dus wat u ook wilt, u komt er altijd uit met Wooning!

Bekijk hier ons wellness assortiment

WOONING'S AANBOD IN JACUZZI'S EN BUBBELBADEN

Heerlijk ontspannen in uw tuin? Wat dacht u van heerlijke jacuzzi of bubbelbad? U kunt hem netjes in de tuin laten plaatsen of gewoon binnen in de badkamer. Zowel in de zomer als de winter is het heerlijk om buiten in uw jacuzzi te ontspannen. Met uw hoofd in de frisse buitenlucht wordt het nooit koud, want het water in de jacuzzi is altijd heerlijk warm. Dus bubbels aan en genieten maar!

De bubbels van de jacuzzi werken enorm ontspannend op uw spieren. Heerlijk na een dag werken of sporten. De drukte van de dag bent u zo weer vergeten als u plaatsneemt in uw jacuzzi. Lekker alleen, met zijn tweeën of zelfs met uw hele vriendengroep. U zegt het maar.

Het aanbod van Wooning bevat vele soorten en maten dus u kunt hem zo groot maken als u zelf wilt. Kijk eens rond op de site of kom langs in onze giga-vestiging in Bergschenhoek!

Weten wat bij u betaalt voor wellness bij Wooning? Maak dan gebruik van onze budgetplanner. Hiermee krijgt u een indicatie van de kosten van uw badkamer, zo weet u precies welk budget er nodig is voor het verwezenlijken van uw wellness-droom.