Terug
Sluiten

Wandkasten in de stijl van je keuken

De keuken is het hart van het huis. Elke dag kom je hier om maaltijden te bereiden. Voor wie van koken, lekker eten en gezelligheid houdt, is de keuken de belangrijkste ruimte in huis. De uitstraling van de keuken wordt dan ook steeds belangrijker. We willen ons namelijk prettig voelen in de keuken en genieten van een fijne omgeving. Keukentrends veranderen door de jaren heen en de huidige keukentrends verschillen ook weer met de keukentrends van een aantal jaar geleden. Een van de keukentrends van dit moment is om één mooi, bijpassend geheel te maken van je keuken. Ben je benieuwd hoe je dat kunt doen? We vertellen je er graag meer over in deze blog!

Wandkasten

Wil je een stijlvol geheel creëren in de keuken? Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er wandkasten of lage kasten worden gekozen in de stijl van je keuken. Zo gaat het prachtig in elkaar over en wordt het een mooi geheel. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor hetzelfde materiaal als wat je in de keuken gebruikt. Maak je veel gebruik van hout in de keuken? Ga dan voor een houten wandkast of lage kast. Je kunt het ook laten terugkomen door dezelfde kleuren te gebruiken. Beschik je over bijvoorbeeld een rode keuken? Dan is het een stijlvolle keuze om voor een rode wandkast te gaan.

De juiste accessoires en decoraties

Heb je gekozen voor een prachtige wandkast of lage kast die mooi aansluit op je keuken? Dan is het nog belangrijk om te kiezen voor de juiste accessoires en decoraties om er een echte woonkeuken van te maken. Planten of een bos bloemen brengen direct sfeer naar je interieur, deze zijn dan ook onmisbaar. Ook de juiste verlichting is erg belangrijk. Warme, zachte sfeerverlichting geeft al een geheel andere uitstraling dan een felle, witte lamp. Maak het vervolgens af door jouw woonkeuken persoonlijk te maken. Kies jouw favoriete accessoires en hang leuke fotolijstjes op. Plaats ook weer niet té veel accessoires, dit kan ervoor zorgen dat het rommelig gaat ogen.

Laat je wandkasten maken door Wooning

Wil jij ook genieten van een prachtige woonkeuken met wandkasten in dezelfde stijl of wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in een van onze winkels en bekijk de mogelijkheden. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat je inspireren.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE