Terug
Sluiten

Stylingtips voor je badkamer

We brengen dagelijks veel tijd door in de badkamer. Het mag er dan ook best leuk uit zien! Maar hoe stijl je jouw badkamer? We hebben zes stylingstips van onze styliste Riske Pasman op een rijtje gezet!

Maak het persoonlijk

Creëer een persoonlijk tintje in de badkamer en maak er daarmee direct een sfeervolle ruimte van. Dit kun je eenvoudig doen met een ‘gallery wall’, dus het plaatsen van kunst en foto’s aan de wand.

Textiel zichtbaar in de badkamer

Textiel hoeft niet langer meer verstopt te worden in de kastjes. Leg een voorraad handdoeken langs de badrand of in een leuke mand. Met een badmat kun je ook een statement maken en het is bepalend voor de sfeer in de badkamer!

Stem je accessoires op elkaar af

Heb je een leuk object in de badkamer waar je weg van bent? Dan kun je dit als uitgangspunt gebruiken met betrekking tot kleur- of materiaalgebruik. Stem de rest van je accessoires hierop af!

Durf te mixen

Durf te mixen met zowel materialen en tegels als in accessoires. Je hoeft niet altijd een badkamer accessoiresset uit dezelfde serie te kiezen maar combineer! Kijk hiervoor ook naar andere accessoires die je al in huis hebt en op een andere manier kunt gebruiken/ Zo wordt een leuke mok een tandenborstelhouder en een leuk schaaltje kun je gebruiken om zeep in te leggen.

Planten en bloemen

Bloemen en planten geven al snel een gezellig thuisgevoel. Er zijn planten die prima te onderhouden zijn in de badkamer. Vind je dit teveel gedoe? Dan zijn er tegenwoordig genoeg kunstplanten en -takken waaraan je geen onderhoud hebt.

Kies voor de juiste indeling van je badkamer

Houd rekening met de afmetingen van je badkamer en kies voor de juiste indeling. Bij een kleine badkamer is het bijvoorbeeld handig dat de ruimte optimaal wordt benut. Heb je een grotere badkamer? Dan heb je meer speling en kun je je badkamer ruimtelijk indelen.

Badkamerinspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer? Vraag dan ons gratis magazine aan en laat ons inspireren. Wil je ontdekken hoe jouw meubels in jouw badkamer staan? Gebruik van de gratis online 3D-tool en stel jouw eigen badkamer samen. Liever de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels en maak een afspraak met een van de badkameradviseurs. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE