Terug
Sluiten

Ontdek het gemak van een Slimme Wooning

Bij Wooning zijn sommige keukens voorzien van de Siemens Studioline. Deze apparatuur sluit je aan op de slimme Home Connect systemen. In Bergschenhoek vind je de Slimme Wooning. Hier is niet alleen de keuken ‘smart’, maar ook bijvoorbeeld de wasmachine, lichten en gordijnen zijn aangesloten op hetzelfde systeem. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over!

Slimme apparatuur bedien je via een app

Met de Siemens Home connect hoef je niet meer in de keuken te zijn om de oven voor te verwarmen. Je hebt alleen je telefoon met de app nodig om de oven te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘s morgens al een pizza in de oven te leggen en in de file naar huis zet je de oven vast aan. Zo is je eten al klaar wanneer je thuiskomt! Ook is de app aangesloten op jouw koelkast met camera. Het overkomt namelijk iedereen wel eens; je staat in de winkel en je weet niet meer of je voldoende voorraad in de koelkast hebt. Met de koelkast met camera check je het even via de app op je telefoon. Dat is handig boodschappen doen!

Energiezuinig

Wij houden ons steeds meer bezig met duurzaamheid en milieu. Ook in de Siemens Home Connect is hieraan gedacht. Als je meer dan drie dagen niet thuis bent, vraagt de app om de koelkast op vakantiestand te zetten. Zo verbruikt de koelkast minder energie en is daardoor energiezuiniger dan een reguliere koelkast! Bovendien zijn de vaatwasser, wasmachine en droger te koppelen aan zonnepanelen. Ook de afzuigkap met Home Connect werkt energiezuinig. De luchtsensor detecteert namelijk ongezonde lucht, pollen en allergenen. Deze sensor geeft dit door aan de Home Connect afzuigkap, die vervolgens aangaat. Dankzij de Clean Air Plus filters wordt de lucht ook gezuiverd van pollen en allergenen. Zo activeert de afzuigkap enkel wanneer dat nodig is.

Siemens Studioline innovatieve functies

De Siemens Studioline beschikt over diverse innovatieve functies voor extra comfort en hygiëne. Dankzij de innovatieve activeClean®-functie reinigt uw oven zichzelf. Met één druk op de knop verandert alle aanslag van bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as. Met een doekje veeg je eenvoudig weg wat er overblijft. Met de Siemens Smart Storage Guide in de Home Connect app krijg je gratis advies op welke schap je jouw voedsel het beste bewaart. Dit advies geeft de app op basis van een foto die gemaakt wordt door de ingebouwde camera van de koelkast. Daarnaast geeft de app ook advies welke recepten je kunt maken met het voedsel in de koelkast. Handig als je even geen inspiratie meer hebt voor het avondeten.

Kom langs bij de Slimme Wooning Bergschenhoek!

Ben je ook enthousiast over de Siemens Home Connect? Neem dan gerust een kijkje in onze winkel in Bergschenhoek en ontdek alle mogelijkheden! Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat je inspireren.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE