Terug
Sluiten

Goud in de badkamer fout? Zeker niet!

Goud in de badkamer: daarmee kun je het nooit fout doen! Hoewel je bij gouden accessoires in de badkamer misschien denkt aan een over-de-top geheel, is niets minder waar. Goud in de badkamer kan een subtiel sfeer effect geven, maar natuurlijk kun je met gouden elementen ook heel opvallend knallen… maar net wat je wil! Met een gouden wasbak, gouden douche, gouden kranen en gouden accessoires kun je alle kanten op.

Gouden accessoires

Met gouden accessoires kun je jouw badkamer een mooi gouden randje geven. Een gouden spiegel is een goed startpunt voor een subtiel effect.  Als je klaar bent voor meer goud in je leven, kun je onder de spiegel een gouden wasbak plaatsen. Zo poets je je tanden elke dag als een ware koning(in). Een andere mogelijkheid is om gouden kranen te plaatsen. In combinatie met een gouden wasbak of een gouden bad maakt dit het geheel helemaal af.

Houd je meer van een subtiel effect? Voeg dan gouden kranen als losstaand element toe, als een gouden knipoog in de badkamer. En wil je toch all the way gaan? Laat je badkamer dan stralen met een gouden douche. Zo geniet je ook tijdens elke douchesessie van een luxueus en weldadig gevoel.

Combinaties met goud

Vraag je je af hoe je goud het beste kunt combineren? Geen probleem. Goud in de badkamer kun je makkelijk combineren met andere tinten. Natuurlijk heeft elke kleurcombinatie een ander sfeer effect. Goud in combinatie met donkere kleuren zoals zwart, donkergrijs en bruin zorgt voor een stijlvol geheel. Door goud te combineren met lichte natuurtinten creëer je juist een rustig geheel. Dit is vaak ideaal in kleine badkamers.

Als je graag wil uitpakken met kleur kun je gouden elementen heel goed combineren met mintgroen en lichtroze. En wil jij gaan voor een chique uitstraling in de badkamer? Combineer goud dan met marmer. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een luxueuze uitstraling in elke badkamer. 

Gouden tegels

Wil jij écht gaan voor goud in de badkamer? Dan kun je ook kiezen voor gouden tegels! We hebben mooie gouden tegels met een bijzondere structuur van het Spaanse Porcelanosa. Deze tegels geven de badkamer gegarandeerd een stijlvolle en onvergetelijke sfeer. Wanneer je gouden tegels combineert met donkere natuurtinten geef je de badkamer een mysterieus en rijk gevoel.

Meer inspiratie

Ben jij op zoek naar dat gouden randje in de badkamer en wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Check dan even onze online trendboeken voor inspiratie en de nieuwste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Ook ben je van harte welkom in de showrooms in onze vestigingen, met of zonder afspraak. En als je je liever vanuit huis verder wil oriënteren, kun je ook altijd ons magazine aanvragen voor inspiratie en de laatste trends.

Hoe dan ook, goud in de badkamer is zeker niet fout! Ga voor goud en wie weet sta jij binnenkort te stralen in jouw gouden droom van een badkamer. 

Meer blogs lezen? Check het hier!