Terug
Sluiten

Favoriet van Wooning: badkamer met betonlook

Betonlook is een veelgekozen stijl in de badkamer, en dat is niet zomaar! Beton zorgt namelijk voor een natuurlijke en warme uitstraling, wat in een ruimte als de badkamer perfect tot zijn recht komt. Met een betonlook badkamer creëer je een sfeervolle wellness uitstraling in eigen huis. Dat is waarom de betonlook badkamer tot de favorieten van Wooning behoort! De betonnen badkamer kun je op diverse manieren creëren. Denk bijvoorbeeld aan betoncire, betonstuc, betonlook tegels of betonverf. Is een betonlook badkamer iets voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij lichten namelijk een aantal unieke betonlook badkamers met de voordelen voor je uit. Benieuwd naar deze badkamers? Lees dan snel verder en ontdek het bij Wooning.

 


De voordelen van betonlook

Een betonlook badkamer is op diverse manieren te creëren en biedt vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen vloer, verf met betonlook of voor betonlook tegels. Met een betonlook badkamer geniet je van een unieke en robuuste uitstraling in de ruimte. Enkele grote voordelen van de betonlook tegel zijn dat het nauwelijks te onderscheiden is van echt beton, het een stuk duurzamer is en minder snel beschadigt. De betonlook vloer of muur is gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere kleur. Combineer het bijvoorbeeld met een kleur naar jouw wens of ga voor een stijlvol contrast door te kiezen voor een combinatie met wit meubilair of lichte accessoires. Ontdek hier meer tips voor het inrichten van de betonlook badkamer.Betonlook badkamer Valdessa

Badkamer Valdessa is een prachtig voorbeeld van een betonlook badkamer. Deze landelijk modern ingerichte badkamer is voorzien van tegels in de kleur Dragon Grey. De tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt beton dankzij de identieke kleur en het stoere reliëf. De tegel is tegen het bad verwerkt waardoor de vloer stijlvol doorloopt en voor eenheid in de ruimte zorgt. Ook zie je deze betonlook tegels terugkomen op de wand en in de nisjes. De combinatie van betonlook tegels met wit meubilair zorgt voor een uniek contrast in deze ruimte.

 

 

Niet te onderscheiden van echt beton

Net als badkamer Valdessa is ook deze badkamer voorzien van prachtige betonlook tegels. Deze tegels zijn niet van echt beton te onderscheiden. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van voegen in dezelfde kleur als de tegel. Hierdoor lijkt de gehele vloer uit één deel te bestaan, wat het geval is bij een betonnen vloer. Ook loopt deze tegel door tegen het bad. Dit versterkt het gevoel van eenheid in de ruimte.

 

Betonlook badkamer kopen?

Wil je een betonlook badkamer kopen of wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van de Wooning vestigingen en ontdek de betonlook badkamers in het echt. Wooning biedt in de winkel heel veel inspiratie voor in jouw badkamer. Plan vrijblijvend een afspraak en vind jouw droombadkamer in betonlook. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou thuis. De adviseurs van Wooning helpen jou graag met het kiezen van de juiste producten voor jouw betonlook badkamer en geven je een geheel vrijblijvend advies.