Terug
Sluiten

Een complete industriële Wooning

Zijn de industriële badkamers en keukens iets voor jou? Houd jij wel van een stoere en robuuste uitstraling in jouw woning? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij lichten hier namelijk de kenmerken van een industriële badkamer en keuken voor je uit. Daarnaast geven we een aantal voorbeelden van deze industriële badkamers en keukens. Ben je benieuwd of dit bij jou past? Lees dan snel verder en ontdek het bij Wooning.

Hoe breng ik de industriële sferen naar mijn woning?

De industriële interieurstijl staat bekend om zijn robuuste uitstraling en karakteristieke en metalen elementen. De oorsprong van deze unieke stijl ligt in de fabriek. De oude elementen die werden gebruikt in fabrieken werden namelijk later toegepast in interieurs.

Deze unieke stijl is inmiddels flink gestegen in populariteit. Steeds vaker zien we de ouderwetse fabriekslampen, -tafels en -stoelen terug in woningen. Door slechts een aantal kleine aanpassingen te doen breng je de industriële sfeer al naar jouw woning. We lichten hieronder een aantal industriële elementen voor je uit.

 

De industriële dieseltegels

Diesel Living, het merk dat deze prachtige tegels ontwerpt, is geïnspireerd door de unieke industriële wereld. De verschillende kleuren tegels met een tegengestelde kleur cement vormen samen een prachtig geheel. De Diesel tegels hebben een stoere uitstraling en zijn speciaal ontworpen voor mensen die zich qua design durven te onderscheiden.

Deze tegels zijn dankzij de goede vochtbestendigheid geschikt voor zowel de keuken als de badkamer. Ideaal om hiermee een stijlvol geheel te creëren. Zijn deze Diesel tegels iets voor jou en spreekt de indeling van deze badkamer op de foto jou wel aan? Neem dan eens een kijkje in deze stijlvolle badkamer Industrial.

Bronzen tinten en zwarte elementen

Het retro effect in een industriële badkamer of keuken wordt vaak versterkt door brons en zwart kleurige elementen. Ook bij badkamer Industrial komen deze kenmerken terug. De retro badkraan is uitgevoerd in een donkere bronskleur. Voor een mooi geheel is er ook gekozen voor bronzen wastafelkranen en een bronzen douchekraan. Het retro effect wordt versterkt door de ronde spiegel met de zwarte omlijsting. Ook de wastafel is voorzien van deze zwarte, metalen details.

Een mooie eenheid in het huis

Wil je een mooie eenheid creëren in jouw woning? Kies er dan voor om deze genoemde kenmerken toe te passen in zowel de badkamer als de keuken. Door bepaalde elementen en kleuren terug te laten komen in beide ruimtes creëer je een stijlvol geheel in jouw woning. Maak bijvoorbeeld gebruik van dezelfde kleuren kranen, kies voor dezelfde industriële lampen of koop simpelweg zeeppompjes met een zwart detail voor zowel de keuken als de badkamer.

Industriële badkamer of keuken kopen?

Wil je een industriële keuken of badkamer kopen of wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van de Wooning vestigingen en ontdek de industriële badkamers in het echt. Wooning biedt in de winkel heel veel inspiratie voor in jouw badkamer. Plan vrijblijvend een afspraak en vind jouw droombadkamer. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou thuis. De adviseurs van Wooning helpen jou graag met het kiezen van de juiste producten voor industriële badkamer en geven je een geheel vrijblijvend advies.