Terug
Sluiten

Zwarte badkamer onhandig? Zeker niet!

De zwarte badkamer; een trend die we niet snel meer zien verdwijnen. En toch blijft een zwarte badkamer voor velen een gewaagde gok, je bent al snel bang dat het te donker wordt of dat het een onhandige keuze is. Na het lezen van deze blog ben je helemaal zeker van een zwarte badkamer. Een zwarte badkamer zorgt voor elegantie en hiermee creëer je tegelijkertijd ook een unieke ruimte, want niet iedereen kiest voor een zwart geheel. Door gebruik te maken van meerdere items in dezelfde kleur, zal de badkamer een rustige uitstraling krijgen. En niet geheel onbelangrijk; zwart is tijdloos en zal dus niet snel vervelen.

De voordelen van zwart in je badkamer

Met zwart in je badkamer kun je een unieke ruimte creëren en het brengt ook een aantal voordelen met zich mee.

Chique en luxe uitstraling
Door de diepe donkere kleur heeft een zwarte badkamer een chique en luxe uitstraling. Perfect als je een unieke badkamer wil.

Stoere look
Door donkere kleuren en elementen toe te voegen in de badkamer creëer je een stoere look. Hiermee realiseer je al snel een industriële zwarte badkamer.

Tijdloos uiterlijk
Zwart is een kleur die tijdloos is en zoals al eerder aangegeven; deze kleur verveelt niet snel. Ideaal als je een badkamer wil die lang meegaat.

Trendy
Met een zwarte badkamer loop je mee met de trends en is jouw badkamer helemaal up-to-date. Dat is een keer wat anders dan de ‘standaard’ witte badkamer.

Zwart combineren met …

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gecombineerd worden met zwart. Juist omdat zwart een tijdloze kleur is, kan deze in combinatie met vele kleuren en materialen. Denk hierbij aan kleuren zoals koper en goud. Vooral warme kleuren combineren mooi met zwart, omdat dit het geheel in evenwicht brengt. Ook materialen zoals hout en steen gaan goed in combinatie met zwart. 

Geen volledige zwarte badkamer?
Ga voor de details.

Is een volledig zwarte badkamer jou net wat te veel van het goede? Geen probleem, kies voor andere elementen en accessoires in het zwart. Ruil jouw witte bad om voor een zwart bad of kies voor een douchewand met zwarte randen. Door een zwart meubel toe te voegen krijgt de ruimte een chique uitstraling. Of kies voor een wand met zwarte tegels, zo creëer je een echte eyecatcher in de badkamer. 

De zwarte badkamers van Wooning

Badkamers Larosa & Forrest zijn de perfecte voorbeelden van zwarte badkamers. Badkamer Larosa laat goed zien hoe hout gecombineerd kan worden met zwarte tegels. De badkamer heeft een warme en rustige uitstraling door de verschillende kleuren en materialen.

Badkamer Forrest heeft zwarte tegels in verschillende formaten, dit zorgt voor een chique en luxe uitstraling. Ook bij deze badkamer wordt er gewerkt met verschillende kleuren en materialen voor het creëren van een kloppend geheel. 

Badkamer inspiratie opdoen?

Ben je niet op zoek naar een zwarte badkamer, maar wil je graag inspiratie opdoen voor jouw badkamer? Dat kan, vraag ons gratis magazine aan en laat je inspireren. Wil je ontdekken hoe verschillende meubels in jouw badkamer staan? Gebruik van de gratis online 3D-tool en stel jouw eigen badkamer samen. Liever de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkamer adviseurs. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Nog meer inspiratie opdoen?