Terug
Sluiten

Voeg een badkamerkast toe aan jouw badkamer

Een badkamerkast is een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Toch is het ook een onderdeel dat vaak wordt vergeten. Het hebben van een badkamerkast is erg functioneel. Het biedt niet alleen opslagruimte voor al je badkamerbenodigdheden, maar kan ook de uitstraling van de hele ruimte beïnvloeden. 

Verschillende varianten badkamerkasten

Kijk goed naar de ruimte en kies dan het soort kast dat past in jouw badkamer. 

 • Onderbouwkast
  Een onderbouwkast is een meubel dat onder de wastafel geplaatst wordt. De kast neemt niet meer ruimte in dan nodig én biedt opbergruimte.
   
 • Kolomkast of hoge kast
  Voor nog meer opbergruimte is een kolomkast of hoge kast een goede optie. Deze kasten zijn vaak smal en ondiep, waardoor ze dus weinig ruimte innemen. Ze zijn wel groot genoeg om spullen in op te bergen, zoals handdoeken of schoonmaakspullen.
   
 • Spiegelkast
  Een kast achter de spiegel is dé ideale oplossing als je geen ruimte hebt voor een meubel. Met deze kast heb je voldoende opbergruimte en heb je alles bij de hand. Ook zorgt dit voor een opgeruimde badkamer, alle producten zijn uit het zicht.

Een zee aan ruimte

Met de badkamerkasten van Wooning creëer je een zee aan ruimte. Deel de kast in hoe jij het voor ogen hebt en laat nergens meer spullen rondslingeren in de badkamer. Zo oogt jouw badkamer opgeruimd en rustig. 

Decoratie in de badkamer

Een badkamerkast is niet alleen functioneel door zijn opbergruimte, het dient ook als decoratie in de badkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kast met een uniek design. Zo geef je jouw badkamer een persoonlijke touch en het geeft de ruimte tegelijkertijd ook meer karakter.  

Stem de kast af op de stijl

Voor het creëren van een geheel in de badkamer is het belangrijk dat de badkamerkast past bij de stijl van het badkamermeubel. Stem deze daarom goed op elkaar af. Heb je een meubel in het zwart, zorg er dan voor dat de kast ook in een donkere tint is. Haal inspiratie uit onze verschillende badkamerstijlen. 

Badkamer inspiratie opdoen?

Ben je niet alleen op zoek naar een nieuwe badkamerkast, maar wil je ook graag inspiratie opdoen voor jouw badkamer? Vraag dan ons gratis magazine aan en laat je inspireren. Wil je ontdekken hoe verschillende meubels in jouw badkamer staan? Gebruik van de gratis online 3D-tool en stel jouw eigen badkamer samen. Liever de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Nog meer inspiratie opdoen?