Terug
Sluiten

De sfeervolle naturel badkamer van Nordin en Linda

Wanneer je in deze badkamer binnenstapt wordt je ondergedompeld in een oase van rust. “Voor een mooie badkamer ga je naar Wooning. Een begrip in Bergschenhoek. Toen wij een nieuwe badkamer wilden ontwerpen zijn we hier naar binnen gestapt. Remon heeft de tijd heeft genomen om al onze wensen en details volledig te integreren in een persoonlijk ontwerp.” In deze blog gaan we verder in op de sfeervolle details en elementen die deze ruimte uniek maken.

“Het uitgangspunt van onze badkamer was dat we een persoonlijk ontwerp konden maken met zo’n praktisch mogelijke indeling en hoogwaardige materialen.” De langwerpige badkamer wordt gescheiden door een muur waarachter de inloopdouche zich bevindt.

Benieuwd wat jouw nieuwe badkamer kost?

De badkamer straalt niet alleen stijl uit, maar is ook uiterst functioneel. “Wij zijn ontzettend blij met het op maat gemaakte wastafel blad uit een stuk , dit zodat we de wasmand eronder kunnen plaatsen en de ruimte optimaal kunnen benutten. Ook draagt dit bij aan een rustig organisch geheel,” aldus Linda.

Nordin en Linda hebben aandacht besteed aan de kleine details die de badkamer zo bijzonder maken. “We hebben gekozen voor naturel tinten met messing details zodat er een warme combinatie is ontstaan.” De grote vloertegels zorgen voor een ruimtelijk geheel. Door één wand te bekleden met een structuurtegel krijgt de badkamer creëer je een licht contrast. “Alles is in dezelfde kleurtint zodat er een aangenaam rustig geheel is ontstaan.” De strategisch geplaatste verlichting zorgt voor sfeer, terwijl praktische opbergmogelijkheden de functionaliteit van de ruimte versterken.

Nog meer inspiratie opdoen?