Terug
Sluiten

De nieuwste keukentrends van 2023

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Smaken verschillen, maar veranderen ook met de tijd. Is jouw keuken toe aan wat aanpassingen of een totale transformatie? Lees dan snel verder over de keukentrends van 2023.

  • Koper en goud 
  • Ton-sur-ton: alles in één kleurtint
  • Houtlook 
  • Nis

Koper en goud

Dit jaar zagen we de opmars van zwart in de keuken. Komend jaar zien we steeds meer koper- en goudkleurige details in de keuken verschijnen. Dit zien we met name terug in koper- of goudkleurige kranen en spoelbakken. Design tip: completeer het goud of koper met andere details in je huis zoals bijvoorbeeld een goud of koper bestek, fotolijstjes of keukenapparatuur.

Ton-sur-ton

Alles in één kleurtint, zodat je keuken naadloos overloopt in de rest van je huis. Bij Wooning zie je deze trend veel terug in keukens waarbij gebruik wordt gemaakt van frontjes in één kleur, met een achterwand in een vergelijkbare tint. Ook ton-sur-ton in jouw keuken? Je leest er meer over in deze blog.

Jouw droomkeuken realiseren?

Houtlook

Terug van weggeweest, we zien het steeds vaker: een houten of houtlook keuken. Gecombineerd met een andere kleur front krijg je een warm, modern geheel. Houtlook leent zich ook erg goed om te combineren met een houten vloer, zoals in de Wooning keuken van Manon en Niels.

Nis

Een nis in je keuken: handig als extra werkplek, voor je koffiezetapparaat of om je mooiste servies in de schijnwerper te zetten. Een nis is ook een leuke manier om een speelser geheel te maken van je strakke keukenwand.

Behoefte aan nog meer inspiratie?