Terug
Sluiten

De nieuwste badkamertrends van 2023

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Smaken verschillen, maar veranderen ook met de tijd. Is jouw badkamer toe aan wat aanpassingen of een totale transformatie? Lees dan snel verder over de badkamertrends van 2023. Wat we in 2023 veel gaan zien:

  • warme aardetinten
  • ronde en organische vormen 
  • gekleurde kranen en tegelprofielen
  • marmerlook

Warme aardetinten

Aardetinten: de kleuren uit onze natuur. Dit zijn typisch zachtere kleuren die goed te combineren zijn. Denk aan bruin, zand, terracotta, sienna of taupe: warme tinten zijn terug van weggeweest!

Ronde en organische vormen

Rondingen: wij vinden het prachtig! Nieuw in ons assortiment zijn daarom ovale spiegels, spiegels in organische vormen, een uitbreiding aan ronde wasbakken en ronde baden. Ga je graag nog een stapje verder? Zelfs ronde muren zijn bij ons een optie!

Nog meer inspiratie?

Gekleurde kranen

Bij Wooning bieden we een ruime keuze in kleuren kranen: van oldschool chrome in drie tinten tot zwart, koper en goudkleurig. Voor ieder wat wils, verkrijgbaar in zowel opbouw als inbouw. Zo sluiten alle details mooi aan bij de rest van je huis! Vind je het lastig combineren? Lees onze blog over goud in je badkamer of vraag advies aan een van onze ervaren verkoopadviseurs.

Marmerlook

Een luxe uitstraling creƫer je gemakkelijk met marmerlook. In ons vernieuwde assortiment zie je met name veel grote tegels, verkrijgbaar in diverse kleurtinten. Prachtig als accentwand en goed te combineren met een andere rustigere tegel.

Maak van je huis een Wooning