Terug
Sluiten

De familie Kooijman kocht een keuken
en een vloer vanuit huis

Lees hier hoe dat ging..

De familie Kooijman kocht een keuken en een vloer vanuit huis.

Lees hier hoe dat ging..

“Wij hebben een zaak aan huis, en vonden het eigenlijk wel makkelijk dat de adviseur gewoon bij ons thuis kwam met samples!”

In maart kreeg de familie Kooijman uit Ridderkerk de sleutel van hun nieuwe huis. Ze hebben het ouderlijk huis én de zaak van Gert zijn ouders overgenomen.


“Omdat je te maken hebt met de levertijd, gingen we toch alvast informeren bij verschillende keukenzaken.”

Al snel kwam de familie met Wooning in contact, en na het telefonisch inventariseren van de wensen en het budget kwam één van de adviseurs met verschillende samples van werkbladen, kasten en grepen aan huis.

“Wij hadden al een plaatje in ons hoofd, dus onze hele keuken is op maat ontworpen en stond toch niet letterlijk zo opgesteld in de showroom”

“Na het huisbezoek zijn onze wensen voor de keuken én een nieuwe vloer professioneel in 3D ontworpen en besteld. Vervolgens zijn we nog uitgenodigd in de fabriek in Tilburg om ons werkblad te bekijken. Heel gaaf was dat.”


“We kwamen eigenlijk voor de keuken, maar zochten ook een woonkamervloer. Bij Wooning hadden ze mooie visgraat vloeren en schakelen met één contactpersoon vinden wij wel fijn. Als je met 20 partijen moet overleggen gaat alles langs elkaar heen.”

“Dat de adviseur aan huis kwam, had ook nog het voordeel dat je meteen zaken kunt inmeten en kleuren kunt bekijken in combinatie met je meubels of muurverf. Uiteindelijk bleef het toch een beetje spannend of alles ook echt zo mooi paste als op het ontwerp leek, maar we zijn erg blij met onze keuken en vloer”, aldus de familie Kooijman.

Ook een huisbezoek voor uw keuken, badkamer of vloer?