Terug
Sluiten

Geniet thuis van een heerlijke kop koffie in je eigen koffiecorner!

De beste manier om de dag te beginnen en rustig op te starten is voor de meeste mensen het drinken van een kop koffie. Dit zwarte goud is dan ook onmisbaar in het ochtendritueel. Het helpt je om de dag door te komen, maar geeft je ook een moment voor jezelf. Gun jezelf een pauze met een romige cappuccino, schenk jezelf wat moed in met een dubbele espresso of geniet samen met het hele gezin van een gewoon, ouderwets kopje koffie. Met een koffiecorner maak je deze momenten nog aangenamer. Het is een praktische en sfeervolle aanvulling in iedere keuken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees hieronder meer over alle opties en ontdek welke koffiecorner bij jou past!

De beste plek in de keuken

Het komt steeds vaker voor dat mensen een koffiecorner in de keuken creëren. Hierdoor ontstaat er een sfeervolle hoek in de keuken en maak je van iedere keer dat je koffie drinkt een bijzonder moment. De koffiecorner kan een aparte hoek zijn, bijvoorbeeld op het aanrecht, met een opvallend koffiezetapparaat. De koffiezetapparaten zijn tegenwoordig voorzien van mooie designs en er is genoeg keuze uit verschillende formaten en uitvoeringen. Ze zijn ontworpen om gezien te worden, dat is waar het - naast heerlijke koffie en sfeer - bij een koffiecorner om gaat.

Wil je de koffiehoek juist uit het zicht hebben? Dan is een ingebouwde koffiehoek een geschikte keus. Dit kan bijvoorbeeld in een kastenwand, kies bijvoorbeeld voor een in- en uitschuifbaar koffiezetapparaat om zelf te bepalen wanneer je jouw koffiezetapparaat in de schijnwerpers zet. Een koffiecorner is vrijwel geschikt voor iedere keuken, zo kan iedereen van een koffiehoek genieten op een praktische en sfeervolle plek in huis.

Stylen van jouw koffiecorner

Maak de koffiecorner extra sfeervol met de juiste accessoires. Schenk de koffie bijvoorbeeld in mooie, bijpassende kopjes of glazen om nog meer van dit warme drankje te genieten. Bijpassende lepeltjes en een suikerpot maken jouw koffiecorner helemaal compleet. Houd je van een georganiseerde keuken? Kies voor potten met jouw favoriete koffiebonen, dit geeft de koffiecorner een gezellige en nette uitstraling. Bij een heerlijke kop koffie mag iets lekkers ook zeker niet ontbreken. Een pot met koekjes of chocolaatjes is daarom perfect voor in de koffiecorner. Let op dat deze hoog is opgeborgen, dit vereist extra moeite bij het pakken van de pot. Wie nodig jij straks uit om samen van een sterke bak koffie te genieten?

Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw koffiecorner? Bestel ons gratis magazine

Wil je meer inspiratie opdoen voor de juiste koffiehoek of ben je nieuwsgierig naar andere keukentrends? Bestel dan snel en eenvoudig ons gratis magazine of bekijk de online trendboeken voor nog meer inspiratie. Liever nog meer blogs lezen om de juiste keus te maken? Bekijk ze hier! Heb je hulp nodig bij het kiezen? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door een van onze Wooning adviseurs, zij helpen je graag.